• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Lil ja też lubię taką pracę, cyferki, księgowanie... Ale ciasteczka, ploteczki to niestety nie u mnie, nie ma na to czasu... Bywa że kanapkę jem w biegu... Ale i tak lubię tę pracę... :-)

To dajcie i mnie namiary na NK...:tak:

reklama
Asionku no na pewno to te czopki - ale kurcze każda taka akcja to już niezła schiza u mnie hehe - teraz myślę, że przez to, że już raz rodziłam będzie mi trudniej rozpoznać poród, bo wszystko będę porównywać do tamtego, a jak będzie coś inaczej to w ogóle tego nie zauważę...Ja w poniedziałek też idę na badanie krwi, już mam troszkę dość tego latania na czczo - ostatnio to co chwila latam albo z moczem albo na krew hehe :-D

Ajas to tym bardziej miło, że znajdujesz troszkę czasu dla nas :-)

asionek : nie wali ci na dekiel, zmeczenie + fizyczny bol ... to normalne ze czlowiek zaczyna sie zastanawiac, po co mu bylo, czasem zalowac a przynajmniej sobie solidnie klnac pod nosem ;)
ale z doswiadczenia wiem ze to mija hyhyhy :) i bogu dzieki ! :)

rurka : lec! :) tylko powoli :) smacznej herbaty!!!

Lil dla takiego miłego towarzystwa jak dziewczyny ze staraczek staram się znaleźć chwilkę.. :-)

Asionek wyobrażam sobie, że Ci się dłuży już ciąża na tej ostatniej prostej.. to zrozumiałe z powodu niewygód... To chyba tylko nam, nadal starającym się, wydaje się, że to tak szybko zleciało, że dopiero były dwie kreseczki, a za chwilę będą dzidzie... :-)

Hello Kochane :)))))
Melduję, że jestem obecna, ale niepiśmienna :-))) U nas fantastycznie, oby tak dalej. Borysek budzi się tylko raz w nocy, między 3 a 4 :-D)))) Przekochane dziecko...Wieczorem łapią go tylko boleści brzuszka, wówczas się pręży i popłakuje, a mi serce pęka, ale na szczęście po godzinie ból mija i mój mały ssak zasysa czyczka i idzie spać :))))))
Aha, od trzech dni chodzimy na spacerki, ja oczywiście w seksi pasie :-)))))))))
Kochane, w miarę możliwości będę pisać, ale zapewniam, że śledzę każdy post :-p

Nie będę wymieniać żeby żadnej nie pominąć, więc hurtem przesyłam BUZIAKI :*

Made pamiętaj, że bardzo tęsknimy za Twoimi postami! Super, że Borysek taki kochany!

Asionku Twoje stany psychiczne rozumiem - ja właśnie wklepuję 2 ostatnie ankiety i mam wolne do poniedziałku - żeby nie zwariować będę cały weekend oglądać pierwszy sezon serialu THE EVENT. Chyba nieźle trzyma w napięciu - a trzeba robić wszystko, żeby odwracać uwagę od swojego stanu! Brzuch już Ci się troszkę opuścił??? Mi się jakby łatwiej oddycha, ale nie mam pewności, bo teraz to już różne rzeczy sobie wmawiam. Wklej nam swoje zdjęcie z boku to ocenimy hehe :-)

Ostatnia edycja:
Zizi dostałam wiadomość, ale w pracy słabo działa mi NK (chyba jakieś zabezpieczenia), więc dopiero wieczorem wejdę... Ale dzięki;-)

Made buziaki dla Ciebie i Boryska.. ;-***

reklama
Hej:)
Wczoraj pojechałam na grupę,tańce i hulańce były:)
Wypiłam wieczorem lampkę wina i dzisiaj mam ból głowy,mdłości i lekkie wymioty...leżę skołowana w łóżku:((((
Podobno to Bromergon w połączeniu z alkoholem...skutki uboczne leku się nasilają:(Bleeeeeee

Buziaki dla wszystkich:) ***

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry