• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jos no wiem , ze to minie na szczescie :) chyba , ze po porodzie jeszcze czeka mnie baby blues :/

Ajas racja ja pamietam jak ogladalam suwaczki dziewczyn jak w ciazy nie bylam :) czas tak szybko lecial , wydawalo sie , ze to takie super i wogole ... ja i tak nie powinnam narzekac , bo sie super czulam caly 2 trymestr :) teraz dopiero mnie meczy juz wszystko :/ czuje sie jak slonica coraz wieksza z dnia na dzien hehe
juz chce malego przy sobie !! i stad te swiry moje hehe

Hello Kochane :)))))
Melduję, że jestem obecna, ale niepiśmienna :-))) U nas fantastycznie, oby tak dalej. Borysek budzi się tylko raz w nocy, między 3 a 4 :-D)))) Przekochane dziecko...Wieczorem łapią go tylko boleści brzuszka, wówczas się pręży i popłakuje, a mi serce pęka, ale na szczęście po godzinie ból mija i mój mały ssak zasysa czyczka i idzie spać :))))))
Aha, od trzech dni chodzimy na spacerki, ja oczywiście w seksi pasie :-)))))))))
Kochane, w miarę możliwości będę pisać, ale zapewniam, że śledzę każdy post :-p

Nie będę wymieniać żeby żadnej nie pominąć, więc hurtem przesyłam BUZIAKI :*

super , ze maly taki grzeczny i piknie spi w nocy :)
no i udalo ci sie jeszcze na piekna pogode zalapac i spacerki !! :)

Asionku Twoje stany psychiczne rozumiem - ja właśnie wklepuję 2 ostatnie ankiety i mam wolne do poniedziałku - żeby nie zwariować będę cały weekend oglądać pierwszy sezon serialu THE EVENT. Chyba nieźle trzyma w napięciu - a trzeba robić wszystko, żeby odwracać uwagę od swojego stanu! Brzuch już Ci się troszkę opuścił??? Mi się jakby łatwiej oddycha, ale nie mam pewności, bo teraz to już różne rzeczy sobie wmawiam. Wklej nam swoje zdjęcie z boku to ocenimy hehe :-)

co to za serila ?? znaczy o czym moze i ja zaczne ogladac hehe
nie wiem mi sie wydaje , ze sie nie opuscil ... pozniej fote machne i wkleje ocenicie :)
tez czasami sobie wmawiam chyba rozne rzeczy hehe juz nam odbija palma :))

Hej:)
Wczoraj pojechałam na grupę,tańce i hulańce były:)
Wypiłam wieczorem lampkę wina i dzisiaj mam ból głowy,mdłości i lekkie wymioty...leżę skołowana w łóżku:((((
Podobno to Bromergon w połączeniu z alkoholem...skutki uboczne leku się nasilają:(Bleeeeeee

Buziaki dla wszystkich:) ***

o kurcze to lez i spij , sen najlepszy na kaca :))

bylam u poloznej zapisali mnie na KTG od wtorku 2 razy w tyg. do porodu
we wtroek tez do gina na wymaz na paciorkowca ide bleee
no i krew musze machnac tez ...

Asionek,żeby to chociaż kac był...a ja pół kieliszka wina wypiłam.. :(
Kurde,mam dużo śluzu...takiego przeźroczystego...

Asionku bidulko :((

Made super, że u Was super, oby tak dalej :))

Jos dzięki kochana!

Ajas ja zaraz też wyślę :)

Oliwka trzymam kciuki, żeby nieprzyjemne dolegliwości szybko przeszły!

Wiola miała mieć dzisiaj jazdę? Ciekawe jak jej idzie :-D

Matkoooo,jak tylko próbuję się podnieść albo mówić to mam odruch wymiotny!:szok:
Ajas,Ty chyba bierzesz Bromka,masz tak?

Carola ja się zastosowałam do ulotki i nie piję alkoholu przy bromergonie... boję się ryzykować, bo mnie i tak często po nim mdli i kręci się w łepetynie... Ale myślę, że to możliwe, że po alkoholu nasiliła Ci się reakcja na tabletki...

rureczko jeszcze nie idzie mi wcale:-) jazde mam dopiero od 16- 20 . 4 h bo jezdzimy we dwie osoby. ale mam stresa az mnie skreca, mdlosci az mi sie nasilily

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry