• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pełen sukces:-) Możesz coś zrobić i nawet do nas wpaść:-) Ukochaj Oleńkę ode mnie:-)

A mnie tak jajnik z lewej strony boli że siedzieć nie mogę.
Zajdę do domu to zrobię test i może w końcu wykaże owu:cool2::cool2::cool2:

reklama
zizi : &&&& za owulke )

kocurek : pozazdroscic organizacji kilka dni po porodzie !!!! :)

asionek : witaj w kliubie, ja tez sie zdrzemnelam fakt ze krotko, moze z 15min ale jestem tak czy owak wykonczona, mimo ze lezalam bite dwie godziny w czasie drzemki poldka ... a ty juz bedziesz na 100% pazdziernikowka :) nawet gdyby cie teraz wzielo to w 6h nie urodzisz pierworodnego :) chyba ze cesarka i surprise :)
oto wczorajsze zdjecie poldusia, podziwiac oczka, bo zaraz usune z forum ;)

Jest ta druga kreska mocniejsza, ale nie aż tak jak ta testowa,
czyli muszę jeszcze poczekać??
Jutro idziemy na imprezę, więc raczej dzisiaj jeszcze zadziałamy, bo wczoraj było obowiązkowo:-)

Mamy u nas nie widać...chyba na innym wątku bywa.
Dziewczyny,przystopujcie mnie bo zaczynam się nakręcać... :(((

Kocurku no to się pobeczałam....Powaliłaś mnie na łopatki - powinnaś książki pisać! Twój opis PRZEPIĘKNY!!!!!!!!!!!!!! Ale jestem rozwalona na resztę wieczoru i już nic ze mnie dziś nie będzie....

Palemko mama na razie nie wpada na BB :-( Mam nadzieję, że wróci....

Oliwko nie denerwuj się......Ściskam Cię mocno!

Zizi za owulke :) ja tam byc dzialala jak tylko kreska sie pojawia , az do oporu czyli konca :) wsumie nawet zalecja jeden dzien po owulce tez dzialac i ja tak robilam :)

Oliwka nie stresuj sie nam kochana :)))

wlosy robie :)
pazury zrobione ,lewatywke kupilam dzisiaj moge rodzic :)))

Jos dobrze , ze polezalas :) zawsze to cos :)
no ja juz napewno we wrzesniu nie urodze ;))

Agapa grunt to się spełniać w swojej roli :-)

Hej Zizi - widzę, że wszyscy dziś jacyś leniwi...A pogoda jak w środku lata....

Witaj Jos - ja też dziś od 4 nie śpię i jakoś tak do bani.

Nie wiem czy to kwestia tego dnia czy co, ale dopiero do mnie dotarło, że jak o 4 rano poszłam do kibelka, to musiałam przebrać piżamę, bo była strasznie mokra w kroku - tak na szybko pomyślałam, że to przez to, że wczoraj sobie czopek clotrimazolum włożyłam i mi to lekarstwo po prostu nad ranem wyleciało - ale teraz sobie myślę, że aż za mocno to wszystko mokre było. Jak Wy macie po takich czopkach nad ranem???

Ja teraz biorę tabletki bo coś mi się tam zapaliło i też rano mi coś takiego gęstego wypływa jakby resztki tabletki

Cześć wszystkim!

A ja nadal w krzakach, znaczy w książkach i im coraz bliżej egzaminu, to pewnie ciut rzadziej tu będę... :oo: A do tego mam moje jazdy z M. cały czas, a czas jakoś tak szybko leci... :nerd:

Kocurek - aaale historia! Aż się wzruszyłam! ;-) Trzymajcie się cieplutko! :-)

Zizi - u nas działania były przez wszystkie dni, kiedy na teście owulacyjnym były dwie kreski. Tak więc działajcie i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za ten cykl! :tak:

Carolineee - jak samopoczucie? Doczytałam, ze dziś strasznie Cię męczy, wobec czego mam nadzieje, że szybko się poprawi! Zdróweczka!

Asionek - jak zakupy? :-) I brzuszek?

Lil - jak tam Twoje ankiety? I ogólnie samopoczucie?

Dobrej nocki wszystkim!

reklama
Dobryy wieczór ;-)
ale produkcja ja pier dziule :-D :-D
ale nadrobiłam ;-)

No dzisiaj spacerek i zaupy ;-) zakupiłam sobie oliwke do ust w rossmanie i bluzke z DIVERSA ;-)
a młodemu kupiłam chusteczki z babydream w rossmanie promocja była ;-);-)

Agapa zdrówka zycze ;* jak sie czujesz? ;-)
LiLus jeszcze troszke i bedzie po wszystkim ;*
Pysiu a ja sie nie załapałam na fotke :-(
Jos 3mam kciuki o "doczołganie" sie do terminu ;-)
Paulina zdrowka dla Ciebie i dzieciaczkow ;* ;-))
Ajas namiary wyłane ;-)
Made supeeer ;* ucałuj Boryska;*
Kocurku az sie wzruszyłam !;** cudownie ;** ucałuj Oleńke ;* i pogratuluj dumnemu Tatusiowi ;-)))

Mój aniołeczek ;*

Zobacz załącznik 394954Zobacz załącznik 394955Zobacz załącznik 394956Zobacz załącznik 394957Zobacz załącznik 394958

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry