• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
witam z rana...
kocurku super ze jestes juz z nami... tez sie troche wzrszylam no...jak tatus ? dumny? a jak Kamil , reaguje na mala?
made fajnie ze tez do nas zawitalas...pisz jak najwiecej i opowiadaj...tesknimy za wami , za Toba i Kocurkiem
rureczko a chyba cos ostatnio marudzilas ze dolegliwosci nie masz:-)
oliwka zdrowka...
lilus ankiety zrobione i weekend wolny?kiedy nowa dostawa?
mloda Rafik sliczny jak zawsze
just gdzie jestes?
zizi dzialaj kochana, oby ten cykl byl owocny w fasolke

Cześć Kochane :-)

Kocurek super opis, bardzo się wzruszyłam... U nas już też tak niedługo.... :szok: To już październik... :zawstydzona/y:
Carola zdrowiej, Słońce... Karteczka doszła?
Młodamamusia a do Ciebie dotarła kartka?
Rurka łączę się w "bólu", u mnie też nieustająca zgaga! :dry: Migdały wcinaj :tak: :laugh2:
Asionek czekam teraz na Twoją AKCJĘ "P" :tak:
Wiolcia trzymam &&&&& za kurs :tak: Jak się czujesz?
Nagapalma faktycznie, coś się nowe koleżanki nie pojawiają... :sorry: A z Rureczką to dobrze myślisz ;-) :tak:

Babeczki... U nas na wyspach takie upały, że od 2 dni popołudniami chodzę nieprzytomna :dry: :no: Cieszę się, że ładna pogoda i w ogóle - ale żeby 29 stopni na plusie!? :szok:

Dzień dobry - tak chybcikiem na razie, bo u mnie akcja sprzątanie - dziś sprawdzam wklepane już ankiety - nowa dostawa w poniedziałek. Także w przyszłym tygodniu nie mogę urodzić, bo po pierwsze ankiety, po drugie dopiero na koniec tygodnia mam wyniki paciorkowca, a po trzecie 11 października mam wizytę u lekarza i tam też będą wszelkie wyniki - z ostatniego już mam nadzieję badania krwi i moczu - a z tego, co pamiętam to trzeba takie wyniki wziąć ze sobą do szpitala???? Orientujecie się jak to jest????

Wioluś jak jazda?????

reklama
Młodamamusia szlag by to... :dry: :sad: Już nie raz wysyłałam do PL kartki i inne rzeczy i szło max tydzień :wściekła/y: Jak już dotrze w końcu to zwróć uwagę na kopertę - zakleiłam ją dla pewności taśmą bezbarwną, bo nie raz na poczcie jakieś "życzliwe" osoby otwierają korespondencje zza granicy i szukają czy ktoś nie wysyła kasy w listach razem z np kartką urodzinową :sorry: (moja ciotka wysłała z Niemiec synowi 50 euro w kopercie z kartką i wszystko dotarło oprócz kasy :sorry: nawet kopertę zakleili spowrotem tak, że gdyby syn do matki nie zadzwonił z podziękowaniem za kartkę i ciotka rzuciła "tylko na głupoty nie wydaj kasy" to by się nie wydało, że tam jakakolwiek kasa była! :wściekła/y:). Mam nadzieję, że dotrze niedługo... daj znać, kiedy się pojawi :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry