• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej kochane! Ja tak chybcikiem bo zaraz się zabieram za ankiety, ale właśnie wróciłam od lekarza i musiałam do Was na chwilkę zajrzeć.

Witam wszystkie razem i każdą z osobna - i ślę każdemu, to, czego akurat najbardziej mu trzeba! Bardzo mi tu z Wami miło!!!!!!

Palemko jak się czujesz po urlopie????

Made, Kocurku - Wasze dzieciątka wspaniałe - nic tylko się zachwycać! Poproszę o więcej zdjęć i piszcie dużo o tych Waszych dzidziach!!!!!!!!

Pysiu a Ty jesteś najbardziej tajemnicza! Jak Twój synuś ma na imię?? Jak poród??? Jak teraz się czujesz??? Brak Cię tutaj!!!

Ja na wizycie wiele się nie dowiedziałam, w sumie krótko było. Bakterie wyleczone, ale mam stan zapalny i dostałam receptę na PIMAFUCIN - ale nie wykupiłam na razie, bo to kosztuje ponad 40 zł, nie miałam tyle - i chciałabym sprawdzić czy to nie będzie to samo jak wezmę CLOTRIMAZOLUM w czopkach? Wydaje mi się, że działanie podobne, a to drugie kosztuje jednak 3,5 zł - coś wiecie na ten temat?
Oprócz tego oddałam wymaz na GBS i za to zapłaciłam 28 zł - ale jak będzie dodatni wyniki to będę musiała dopłacić.

Szyjka długa, zamknięta - więc chyba jednak za szybko nie urodzę...Z jednej strony dobrze, bo zdążę z pracą, ale z drugiej strony to chciałabym JUŻ JUŻ - a mam wrażenie, że to się NIGDY nie stanie!

A ten mój ostry ból brzucha to żołądek - więc nie wiem co mogłabym na to zaradzić - chyba tylko czekać aż przejdzie.

To chyba na razie tyle, bo ankiety czekają...

reklama
wiolu czuje sie dobrze tylko troche sie stresuje nowa pracą ale musze dać rade

lil mi tez zawsze lekarz zawsze przypisuje pimafucin w ciąży. 6glob. kosztuje w mojej aptece 28zł to nie mało ale sama nie zamieniałabym na clotrimazol bo wiem na pewno ze w I trymestrze jest silnie niewskazany więc jego działanie nie jest tak obojętne. I szczerze mówiąc to pimafucin działa chyba lepiej przy najmniej na mnie. Mam porównanie bo przed ciążą brałam chyba wszystkie możliwe glob.:-D

Ewula dzięki za poradę - w szoku jestem, że u mnie ten lek 42 zł, a u Ciebie 28 zł - to jak to jest z tymi cenami kurde....Za Twoją pracę trzymam kciuki! Ja dziś tak roztargniona, że w ogóle mi te ankiety nie idą!

Pysiu ale cudo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jakie włoski bujne i czarne!!!!!! Piękności! GRATULUJĘ! I to spojrzenie już takie wyraźne!!! No MIÓD! Zdradź nam chociaż imię :tak:

Ewula dzięki za link! Ja też korzystam z tej apteki, ale nie wiedziałam, że można leki na receptę też tutaj....A w ogóle to ciekawe jak długo bym musiała czekać, bo generalnie najlepiej jakbym już dziś zaczęła stosować te globulki...

Ostatnia edycja:
Hehe Pysiu ależ nas trzymasz w niepewności! Twój mąż musi mieć z Tobą wieczny miesiąc miodowy, bo chłopaki to lubią takie tajemnicze niewiasty! Ja to od razu kawa na ławę hehe - będę musiała przemyśleć swoje wypowiedzi :-D:-D a co do globulek to już zdecydowaliśmy, że dziś kupujemy drożej....

A GBS mam odebrać za tydzień - jak wynik będzie dodatni to jeszcze będę musiała dopłacić :szok: a coś czuję, że będzie dodatni skoro przy Maciusiu tak było....

hej :))

Zizi tez nie zalapalam sie :(

czesc :)

wczoraj wróciliśmy z Bułgarii, co u Was ?

hej fajnie , ze juz jestes :) opowiadaj jak sie udaly wakacje :)

Ale słodziak:-)

Cześć wszystkim, ja zasmarkana i kichająca, ale Maja całą noc przespała:szok: Jestem w szoku. Nic mi się nie chce a dziś muszę obiadek zrobić, bo przeważnie robię na 2 dni, ale dziś wypada ten 1:baffled:

zdrowka zycze duzo !! :)

Maja widze , ze u ciebie to jak u mnie prawie , wszystko zamkniete ...
drogie te leki :/ a czemu mialabyc dopacac jak wynik dodatni na GBS ?? :szok:

Pysiu wstawiaj zdjęcie na stałe! Takie cudo to nic tylko podziwiać! Z reguły noworodki mają zamknięte oczka i pomarszczone buźki - a u Ciebie taka piękna wyraźna minka!

Asionku sama nie wiem, czemu trzeba dopłacić wtedy hehe - może przedszkole dla bakterii będę musiała opłacić??? :-D:-D:-D A z tym zamknięciem to sama widzisz - mam tak jak Ty - a po ostatniej ciąży byłam pewna, że u mnie to pójdzie szybko i gładko! No to się pomyliłam raczej! Nie ma nic pewnego niestety....Chyba zacznę więcej chodzić, zbierać zapałki i takie tam...Chociaż czy to coś da???

reklama
ale pusto dzis na BB.
lil troche skupienia i wklepuj ankiety..
zizi i co myslalas o prawku?
ewula za nowa prace&&&&&&&&&&&
pysia oj ty to jestes... o nas wszystko wiesz a sama siedzisz tak w ukryciu. i nie napisze ze synus sliczny bo go nie zdarzylam zobaczyc , oooooo:-p
asionek jak tam dzisiaj?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry