• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiola - to może i u mnie coś ugotujesz bo ja mam dzisiaj lenia kuchennego :sorry2::-p

Asionek - no pochwalę się na bank :-D

A ja zrobiłam porządki w Emilki szafce - szok ile znowu wyjęłam, a najładniejsze na sell :P
allegro ale na allegro chyba zaraz dwie paczki wystawie :tak:albo jedną :P

reklama
Wiola ja też:) Garmaż ambitnie zamówiłam na weekend:)
Wieczorem sałatkę zrobię i gotowe.
Słuchajcie...mam biologicznego rodziciela Niny na linii,jaja,rozmawia ze mną normalnie,pyta o małą itp.
Nawet przeprosił za wszystko...za to,że zostawił mnie w ciąży itd...
Czyżby ludzie się zmieniali?

Carola - szok - uderzył się w głowę że mu się nagle przypomniało? Czegoś chce? Niestety na swoim przykładzie wiem że ludzie się nie zmieniają, czasami tylko czegoś chcą :(

Spadam myć gary bo od dwóch dni miałam strajk mycia garów :-p

Sol...czasami pisał,odzywał się ale przeważnie go bluzgałam i goniłam bo próbował mnie obwiniać.
A teraz...nie wiem co myśleć.Wie,że mam męża a Ninka tatę.

asionek w planach typowo staropolskie potrawy, gularz, zrazy , bigos i rogaliki drozdzowe
sol jak cos to moge sie podzielic pisz to wysle DHL-m:-p:-)
carola zgadzam sie z sol ludzie sie nie zmieniaja...przynajmniej ja nie wierze ze moga sie zmienic. jak na kims sie przejade raz to juz kaplica

Wiola, chętnie :D

Carol - to dobrze :tak: że jest dalekoooo :tak: Może sumienie go ścignęło, albo mu się nudzi :dry: za facetami czasami nie dojdziesz :dry:

Jeny ale mam lenia, wiem że mam w pierony roboty a tak nie chce mi się robić że tragedia :no: Pozmywałam większość garów i otworzyła mi się rana na palcu :dry: zdarłam sobie skórę z małego palca na stawie nad paznokciem jak szorowałam dywany i teraz co zamoczę to mi ropieje i boli :zawstydzona/y:
Idę robić aukcję na allegro, bo muszę się tych rzeczy wreszcie pozbyć :tak::no: Ileż można to trzymać w domu :no:

Ostatnia edycja:
Heloł!

U nas pierwsza noc w domku za nami. Mia śpi sobie ładnie w dzień, ale wieczorem płacze i ciężko nam ją uspokoić... :sorry2::sorry2: Wczoraj zbuntowała się na cyca, no i dostała butlę ok. 0.00, po czym zasnęła i spała do 10.00 (druga butla o 6.00)!!! :szok: Ja odciągam mleko i podaję z butelki, by choć w ten sposób dostała moje mleczko... No i pojawił się problem z chwyceniem brodawki - Mia źle ją łapie. Próbowałam nakładek na brodawki, bo mnie pogryzła, po czym za radą położnej je odstawiłam, ale ciężko było przystawić małą do piersi, a wczoraj to już w ogóle... :no::zawstydzona/y: Chyba ją brzuszek bolał, no ale po butli z MM szybko zasnęła i przespała całą noc...
W pon. idziemy na ważenie, mam nadzieję, że ładnie przybrała.

Ja nie miałam niestety jak nadrobić, ale postaram się później. Buziaki!

helołł .
wink2.gif

kurcze ale RAfał sie zrobił dzisiaj na spacerze wkładam go do wozka zapinam przykrywam a on w ryk i tak płacz chyba z 5min nie umiałam go uspokoić jak sie uspokoił to zasnął kurcze co to moze być ?;-(
moze mu nie wygodnie w tym wózku ? no nie wiem .

carola
a co na to maz ?? za biologiczny sie odezwał. ?
Sol ile bys chciała za ten kombinezonik zolty ?
mary witaj kochana ;-) pokaz nam Mie ;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry