rruurrkkaa
Mama Misiatków
Ewula dzięki kochana ale na mnie 40 też będzie za mała
( ale czas leci, pamiętam jak niedawno testowalaś a to już 34 tydzień będzie
też już chce 
też już chce 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
też już chce 

W tym czasie 2 razy zjadła, ale mało, bo po 30 ml... Kupka zrobiła się żółta, czyli to od MM, ale podobno tak po prostu jest. Nie dałam rady jej przystawić ponownie do piersi, choć wczoraj próbowałam... Mia tak się zezłościła na cycka, ze szok! :-
Ale że służba zdrowia płaci jak płaci to... ehh. A na dodatek my mamy jakiegoś pecha, jak już uda nam się wyjść w miarę na prostą to coś się musi skopać że wydatek nas ciągnie w dół jak kamień na sznurku
Może nowy rok przyniesie coś dobrego 
A jak zrobiłam? Przez całą ciążę namawiałam Karolę żeby się bawiła z brzuszkiem i mówiła do siostrzyczki
Jak wróciłyśmy ze szpitala to Emilka dostała buziaka, ja nie 
Bo na mnie był foch że zniknęłam na 4 dni, za to siostrzyczka - jak mała lalka - więc od razu "Mamo mogę na ręce wziąć Emilkę?" 

przynosiła jej zabawki, śpiewała jej kołysanki, usypiała ją w kołysce - fakt nagrany, ogólnie Karola jest w Emilce zakochana po uszy i ogonek
Czasami ciut zazdrosna bo przyznaję nie umiem podzielić czasu i miłości równo między obie chociaż się staram to faworyzuję Emilkę 
Pytałam o 8 o której go obudzić! A on że pytałam na którą wychodzi a nie o której wychodzi 

No to się wkurzyłam, ubrał się pieronem i poleciał... Ehh chłopy! 
to lepiej że mój małż tego nie widzi - on na kardiologii pracuje na bloku i zawałów ma dosyć w pracy
to słowo "tabu" u mnie w domu
ale fakt - palpitacji można się nabawić - szczególnie jak we dwie coś wykombinują to chwilami aż mi słabo 
Zaraz ją naprawdę w fotelik zapnę i niech się drze, ale łba nie rozbije na zakręcie