• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Karola- u Libby wszystko oki, mam stały kontakt z nią-właśnie jej smska posłałam ale nie wiem czy już wstali z Maciusiem;)

a ja właśnie byłam zobaczyć co tak cicho w pokoju, myślałam że już mała śpi, a tu zonk, próbowała odwiązać sznurki od ochraniacza i przy okazji się skupała-więc trzeba było odgruzować mały tyłeczek;)

hej nadal sie trzymamy

:-)
lil ja mimo iz biore zastaw witamin to biore dodatkowo magnez 2-3 po 500mg w moim zestawie jest mało magnezu. Można brać nawet 1000mg przez jakiś czas, a normalne zapotrzebowanie to 500mg, ale przy wysokich dawkach z tą biegunką to niestety prawda:zawstydzona/y:

sol pochwal sie wyrobami koniecznie

carol i jak samopoczucie po clo? kiedy masz usg?

mary trzymaj sie dzielnie początki są trudne ale dasz rade

kocurek serge jest na grudniówkach:baffled: tylko czemu do nas nie zagląda

witam wszystkie laseczki:-)

helol
witam sie i ja :)

mialam male zabieganie :)
zalatwilam ostatnie badania w laboratorium, lekarza wczoraj + bawialnie z malym
zostal ginek w piatek ! :))))))))))

agapa : czym blizej terminu to mowisz ze skurcze sie wyciszaja ??? :)
u mnie sporadyczne moze 3-5 dziennie ale sa... licze jednak ze dotrwam do min. 1.12 :) 8 dni :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) jejejeje :-)

u nas dzis mgla.... szok... prawie nic nie widac o 10 !

mary : powodzenia z karmieniem, nie poddawaj sie!

ja dzis spalam ciagiem od 1 do 5 co jak na ostatnie czasy jets dla mnie mega wyczynem... a pozniej jeszcze przysnelam i maly obudzil mnie o 8h20 :)
nie narzekam...dawno juz tak nie mialam, przespanych 6 godzin teraz wydaje mi sie ze super nocka :) co to bedzie po porodzie ???:baffled:

kocurek : jak wizyta mamy ???

sol : ja nawet nie ebd epatrzec na kolczyki, zeby sie nie wkurzac... moge nosic tylko takie co maja wtyczki ze zlota, bo srebro a nawet nie mowiac juz o zwyklym metalu mnie uczula... a najgorsze jest to ze jeszcze w liceum moglam nosic WSZYSTKo, sama sobie przebijalam uszy... i ktoregos dnia zaczely sie cyrki i koniec... Budzet klolczykowy ograniczony skoro wszystkie wtyczki (to co w uchu sie znajduje) musi byc szlachetne :///////////////

dobry ;-):-).
dziewczyny w tesco jest mleko BEBIKO 1 te ktore Rafcio pije za 8.00zl bo sa troszke budełka rozwalone a po za tym wszystko ok data jest do 2013r. I tak sie zastanawiam nad tym mleczkiem . Czy by go nie kupić ? ? Jak myślicie ?

Carola kurka nie zdążyłam na laptopa :-( ... kurka wodna !! :crazy::no::baffled:
sol prosiłabym zdjęcie kolczyków ;-)

reklama
ja mam wizyte na 20 grudnia dziaki kolezanka ktora bez problemu wpisala mnie na swoje miejsce :)

taka piekna pogoda za oknem az sie nie chce wierzyc ze tu zaraz swieta

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry