• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A coś tak mnie się zawczasu poskrobało ołówkiem, jakieś konie i inne zwierze i twarze.. :-p A Ty made jakiegoś kocura może masz w swoich zbiorach???

No z rozpaczy to i całkiem możliwe... :dry: Ja taka oziębła jestem cholernica dość :-p

reklama
Hello!

W kominku napalone, kawka zaparzona, Mia i M. śpią na górze, więc zasiadam na BB. :happy2::happy2:

Widzę, ze Kocurek z Mademoiselle urzędują! :-)

Mademoiselle - kochana, właśnie wykukałam, jakie Ty cudeńka potrafisz robić!!!
:tak::tak: Ale super!

Asionku, Rurka - witajcie!

mary wow!!! ale porzadeczek!! ja z mala na lozku - ona na moich kolanach oglada sama siebie na video na telefonie ;))))) a ja teraz probuje lewa reka wystukiwac cos... hehe

niestety mamy WIEELKA KOOOPE, przepraszamy :))

Ostatnia edycja:
Kocurek - nooo, mam chwilkę dla siebie, więc korzystam, bo zaraz pewnie robaczek się obudzi z jaką niespodzianką w galotach... :-D:-D

My dziś w ogóle zmykamy do znajomych na urodzinki, a Mia będzie kilka h u dziadka. Fajnie będzie zobaczyć się z naszymi znajomymi, ale znając życie będę cały czas myślała o Mii.
:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Zresztą nie planujemy długo zostać.

hahahahaha :-D:-D:-D:-D to jeszcze Mia powinna walnąć teraz big koopę do kompletu :-p
ale nieee.. niech śpi malutka :tak:

My już przebrane, mała w nosidełku, bo już się jej znudził filmik z nią gadającą na macie ;-)

Gdzie jesteście...:unsure::huh:

No dobra.. to nakarmię kota, bo skończy jak królik ... :sorry2:

Ostatnia edycja:
Hej liluś kochana :-):-):-) no jak tam dzisiaj... lepiej troszkę na duszy???

boogie
a czemuż to podwójną kofeinkę wczoraj sobie podawałaś ?? Buziaki!!

Zizi trzymam &&&& zawzięcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

carola uwielbiam takie dziecięce peplanie :rolleyes2::rofl2:

paula zakuuuupy....!!!??? no jak ja dawno nie byłam tak na luzie sobie pooglądać, co wyprzedają itp..... eeehhh :sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
Kocurku oooo tak znacznie lepiej! Wczoraj wieczorem wszystko odpuściło jak mój pan mnie tak mocno ścisnął (czyt. przytulił :-)) - i jeszcze w nocy w miarę się wyspałam, więc jest super. W ogóle wczoraj próbowałam położyć małą w łóżeczku - troszkę pospała, potem się obudziła na karmienie, nakarmiłam, odłożyłam i leżała do 22 nie wiedząc o co chodzi - w ogóle nie płakała - ale absolutnie nie kojarzyła łóżeczka ze spaniem - w końcu ok 22 zaczęła marudzić ze zmęczenia, położyłam ją u siebie na brzuchu i od razu zasnęła cwaniara :-) A jak u Ciebie Kocurku??????????????????? Jak ząbki??????

Made widziałam zdjęcie! Co to za cudo??????? Taki witrażyk????? PIĘKNE!

Kocurku nie widziałam info o Ewuli!!!!! URODZIŁA???????????

GRATULACJE EWULA!!!!!! WRACAJ DO NAS I PISZ CO I JAK!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry