• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
BRY :tak::laugh2:

Asionek
- nie ma to jak dobre geny ;-)

Carola - dzisiaj jak mi paczka nie dojdzie to zjadę pocztę polską :tak: A ty wysyłałaś w kopercie czy paczce/jako list czy paczkę? Bo może dostałaś coś takiego jak nr nadawczy.

rurka - no to jakby coś to masz czyste sumienie wobec gnoja :tak:

U mnie od 7 śliczne słoneczko, ale Karola z zapchanymi zatokami że szok :no: Ja już mam dość - najchętniej zabrałabym ją z tego przedszkola i miała to głęboko w dupie ale ... nie chcę jej zabierać tej wątpliwej dla mnie przyjemności chorowania co tydzień :wściekła/y: No i obiecałam jej ten bal karnawałowy który jest 10 lutego a na którym robię za fotografa.
A po balu zostaje już w domu do 1 maja. 26 marca ma zabieg i mam zamiar ja miesiąc trzymać po zabiegu żeby doszła porządnie do siebie a nie znowu coś przywlekła :no:

PIERWSZY DZIEŃ BEZ PAPIEROSA - ciut mnie ciągnie ale wytrzymam :tak: Tylko niech te paczki przyjdą to się uspokoję :tak:

reklama
Dzwoniłam i już wszystko wiem. Tokso już raz robiłam, wyszło, że nie miałam i nie mam, więc teraz muszę tylko powtorzyć, czy się nie nabawiła niedawno. Za tokso i hiv wyszło 60 zł, myslałam, że więcej dużo będzie:cool2:
Dziękuję kochane!

Madę to ukręcimy jakiegoś interesa??:ninja2:

Sol sumienie to za dużo powiedziane, nie chciałabym, żeby to się jakoś negatywnie odbiło na relacji naszych rodziców, ale jak jego starzy będą mądrzy to się nie dadzą w takie rozgrywki wciągnąć :|

jos - no niestety - mój sposób na odstresowanie. Niestety na moją niekorzyść nie kupiłam sobie swoich uspokajaczy zanim zaczęłam rzucać i może się to źle odbić na M i dziewczynkach. Dzisiaj idę po południu do lekarza to poproszę o Hydro :sorry:

Spadam się kurować bo i mnie coś katarzysko złapało od wczoraj i Karolę też. Oby mi tylko się Emila nie rozłożyła to będzie ok :tak:

sol : zdrowka !

ja tez uciekam odgrzewac obiadek, bo poldynka moja zaraz wroci :)

kocurek : ja cie nie skrytykuje ale wystrasze ( skutecznie ?)
niemowleta i telewizja = ryzyko padaczki w trybie bardzo szybkim, wcale nie po X tygoidniach seansow!
jak poldek mial jakies 4-5 m-cy to mezulisnki sobie go kiedys na kolanach posadzil i dziennik obejrzal... przez kilak dni dziwnie mrugal...poszlam do dr i sie wlasnie dowiedzialam ze Tv w takim wieku moze skonczyc sie padaczka...

jos tak właśnie też sobie myślałam, że te światełka migające, to nie bardzo na świeży system :dry: Ale żebyś słyszała, jak ona się zaśmiewa! :szok:
Musiałam od czasu do czasu włączać bajkę, bo ją to uspokajało, mogłam wtedy chociaż siku zrobić :sorry:

maaade..???????

Ostatnia edycja:
Kocurrku pewnie Glonojadzik zaatakował naszą koleżankę :-p a co do "oglądania" tv przez maluchy, to u mnie, żebym nie wiem jak odwracała Remika, jak słyszy różne dźwięki, to sam głowę odwraca i nie ma zmiłuj się :huh:

Sol paczuszką poszło.Numerek mam i owszem ale w aucie chyba a auto u mechanika jak odda za niedługo to poszukam paczuszki ale powinna być,priorytet był...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry