• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
sol ale najgorsze jest to ze on jej pasuje:szok:
zdjecie sliczne, kurcze nawet nie wiedzialam ze tyle od aparatu zalezy
No niestety sporo zależy od aparatu :sorry: Ja się przekonałam jak zrobił mi we Wrocku kolega zdjęcia - diametralna różnica :sorry: do tego dobre oprogramowanie korygujące niedociągnięcia kolorystyczne i drugi korygujący defekty skórne i wychodzi super :tak: A co do siostry - jak mi małż kiedys powiedział - każda potwora znajdzie swego amatora - jak jej pasuje to nie powinnaś się wtrącać tylko trzymać swojego stanowiska - jakby nie było to ich związek i ich życie :tak:

Sol nie przedłużyłaś w końcu włosów czy to nieaktualna fotka?
Piękne z Was kobitki a Ty chyba bardzo szczuplutka?
Karola - ja???? szczuplutka :szok::szok::szok::szok: Chryste ja ważę 72 kg - tylko fakt u mnie sporo wagi w kościach - może dlatego nigdy nie byłam połamana :-p Powiem Ci tylko że jak ważyłam 54 po laparoskopii to moja szefowa wysłała mnie do domu bo się mnie przestraszyła - wyglądałam jakbym miała skórę naciągniętą na kości :-p Więc moim cichym marzeniem na ten rok to waga 60-64 kg - może mi się uda :sorry:

helol :)

sol : slicznie :) ty masz te oczyska !!!
eee - jakie oczyska :baffled: ja mam brzydkie oczyska :-p Za to Emi ... :laugh2:

Dzieci nakarmione oglądają bajki - moja chwila ciszy. Ja sobie łyknęłam Linea tabletkę i zjadłam obiadek - mam cicha nadzieję że z tym mi się uda chociaż ze 3-4 kg schudnąć :-p Bo u mnie ćwiczenia odpadają ze względu na kręgosłup szyjny - ehh - starość nie radość :-p Siadam do fotek to je na serwer wrzucę i wam pokażę ;-)

reklama
Sol a ile masz wzrostu?Bo ja ważę dużżżoooooooooooooo więcej!!!!
Na twarzy wyglądasz mega szczuplutko! :)

sol ja sie nie wtracam do nich, nawet sie glosno nie wypowiadam( forum to co innego), le szlak mnie trafia ze co chwile laduja u nas po pozyczki ( czyt darowizny) a co to ja fundusz harytatywny? sami utrzymujemy sie z jednej pensji i szalu nie ma a jeszcze moze moj M ma tyrac i dawac na tego darmozjada?:angry::angry::angry::angry:
to tyle w tym temacie.

sol piękna i rasowa z Ciebie babka :tak: a Emi oczywiście śliczna :-D I faktycznie te 72 kg to niewiadomo gdzie, może po tych kościach poupychane - ale to dobrze, rzeszotowienie gnatów Ci nie grozi :-p "Starość nie radość" - DOBRE SOBIE :dry:

Carola - ja mam 167 wzrostu - znaczy kurdupel - przy moim mężu 184 to ja mała jestem :-p

Wiola - dobrze cię rozumiem bo u nas tez tylko M. zarabia ale ja nie muszę nikomu pożyczać a wręcz nam rodzice jeszcze pomagają :zawstydzona/y: Cóż z tego że M. przynosi dwie pensje jak ledwo starcza przy dziewczynach :zawstydzona/y: Ale nie marudzę :sorry: a co do siostry - cóż - nie wiem co ci doradzić - trzeba chyba zacisnąć zęby i grzecznie odmawiać dając za powód jej męża. Ehh - ludzie są dziwni...

Kocurze - no starość nie radość :laugh2: Marudzić zacznę po 30 - czyli jeszcze 4 lata :-p

No i dalej mnie głowa boli - tylko już teraz ćmi nieprzyjemnie i męczy. Spaaaaaać....... Ehh - niech ten mój chłop już wróci :zawstydzona/y: Na dodatek prosił żebym była pod tel bo chyba będzie miał kolosa a jest nieprzygotowany :laugh2: Studenckie życie... ja też chcę!!! Ja chcę na studia dalej robić ... SUM bym chciała zrobić ale póki M studiuje nie mam szans :-(
Idę dalej się szkolić z aparaciku bo mnie kolega przez skype uczy ;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry