Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Emila się dobiera do szuflad w Karoli biurku, drze się jak ta jej nie pozwala i ciągnie ją za włosy. Karola za to ryczy o ciągnięcie za włosy i próby otwierania szuflad. Małe ZOO 

Mam rozbabraną termę i brak ciepłej wody... bo złą anodę kupiąłam i nie mogę usunąć w całości kamienia z grzałki. Wrzątek z kwaskiem nic nie dał, teraz ocet z wrzątkiem dał smród w połowie mieszkania ale kamienia nie ruszył 
Jakieś pomysły???
, to najtaniej odkamienić. Zamówiłam środek do odkamieniania stosowany w przemyśle. Anti kalk chyba się nazywał. W każdym razie nie kosztował więcej jak 10 zł, a bojler pochodził aż do sprzedaży budynku.

.. musialam pogrupowac 

jaki on jest cudowny! ja chce Remika codziennie na sniadanie, lunch, podwieczorek i kolacje! i na przegryzke tez!

ale jak sie upre to sie wyspie zanim sie wyprowadzi! w przyszlym tygodniu zamierzam sie wysypiac na przyklad a w weekend to juz na pewno!
Muszę jutro poszukać w sklepie bo muszę anodę wymienić bo złą kupiłam 

Zabić to mało!!! 

Ehh nie ma co się denerwować - 26 marca ma mieć zabieg i po tym powinna już przestać chorować. Oby!!!
Tzn już ma powiększony tak że jest widoczny bez lusterka 

Ja się pochlastam. Mężowi jeszcze nie mówiłam ale wiem już że w lutym na wizytę u laryngologa idą obie :-