• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurku w szoku wczoraj byłam jak zobaczyłam Oleńkę siedzącą.... Ona sama tak??? Mój Maciuś zaczął siedzieć sam dopiero po roku...Najpierw zaczął chodzić...Może dlatego, że był taki długi i szczupły...A Oleńka ma dopiero przecież niecałe 4 miesiące!

Maciusiowi wczoraj wypadł kawałek górnej jedynki - nie wiem czy Wam pisałam, co się stało w kwietniu zeszłego roku - jak Maciuś upadł twarzą na chodnik z powodu za dużych sandałków - i ząbek pękł mu na pół...teraz został czarny kikut tylko...dla mnie masakra...parę lat będziemy czekać na nowego ząbka...a ja tak dbałam o jego ząbki, myłam od początku 2-3 razy dziennie, nie daję lizaków...a co nocy nie przespałam jak te ząbki wychodziły....:-(:-(:-(:-(:-(:-(

reklama
Witam się nietomna z pracy...dzisiaj wzięłam pieska ze sobą,tego mniejszego:)
Jemy grzanki,czekamy na kawkę i o 10 mam jazdę znowu.
Pogoda niestety nie sprzyja...mokro,chlapa,ciapa i pada :(

Ciekawa ta siateczka :) ale nie moge sie doszukac z czego jest zrobiona

Edit
ale troche nie rozumiem... No po pierwsze nigdzie nie napisali z jakiego tworzywa to jest, po drugie po co to? A jak do tej pory sie dzieciom dawalo? Jak nie umie gryzc twardego to dostaje miekkie a na twarde jak bedzie pora, to przyjdzie czas. A to od tego ssania sie nie psuje? To sie wygotowuje taka siateczke, pierze czy co?
Pok to po to, żeby dziecko gryzło ale się nie zakrztusiło:)
Dzień dobry......:confused2::confused2::confused2: kaaaaaaaawy......
Kocur kawy wykrzyczała a ja o tej porze dopiero się obudziłam:)

Sol Nina miała wyznaczony zabieg na migdały (podcięcie) ale okazało się, że przez kilka miesięcy urosła i migdał już nie przeszkadza więc zabieg odwołany,na szczęście.
Dostałaś PW?

Dziękuję kochana moja boogie :*** Oby sprawnie i bez nieprzyjemności i wracaj do domku szybciutko..!!

lili ja jestem mocno zdziwiona, ale nie aż tak jednak - mój Kamil jak miał 4 miesiące to już zasuwał po dywanie - to dopiero był wyczyn!! ale on był chyba lżejszy od Czarnej i taki zwinny bardzo :))) A ona jest strasznie silna, głowę trzymała sztywno już dwa tygodnie po urodzeniu :) Ona by już siedziała sama bez przewracania się na nos, ale nie złapała jeszcze równowagi hehe.. chwilę siedzi i bach! Z płaskiego nie usiądzie, ale jak ją kładę na poduchę to się dźwiga, a jak jej podam palce do złapania to cała szczęśliwa :)))))))))))))))))
Zrobiłyśmy sobie właśnie małą sesję łazienkową.. zaraz się pokażemy ;))))

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry