• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocur-dobre, to przetrzymaj M do wieczora;))

a ja w nocy budziłam się co godzinę i biegałam do łóżeczka;)))

Libby-gratki dla Maciusia-zdolniacha mały-a jak tatuś wróci z pracy to lepiej obniżcie mu łóżeczko na średni poziom-bo będzie teraz coraz cwańszy i jak się złapie barierki i zacznie wychylać...wiem to z autopsji;)) Maja jeszcze nie siada sama-chociaż siedzi sama;)- ale już jest na średnim poziomie po tym jak mi pokazała jakie akrobacje potrafi zrobić w łóżeczku

a moja panna w końcu zaczęła się kulać po pokoju-plecy, brzuch,plecy i odpychanie nóżkami od ścian i kaloryfera i nie śmiejcie, ale chyba mnie już nazywa? jak gdzieś jej zniknę z pola widzenia, lub płacze tona mój widok krzyczy "ma";)))

Libby-zaiste, te 17kg boli;)

reklama
Cześć wszystkim!

No to wyspał się nasz mały trol od 21 do 8 w SWOIM ŁÓŻECZKU!!! :-):-):-):-D:-D:-D:happy::happy::happy::tak::tak::tak::laugh2::laugh2::laugh2: Coś tam postękiwała, ale pogłaskałam ją po główce parę razy i spała dalej! :-):-) A mnie wraca chęć do życia! :tak::tak::tak:
A jutro Mia śmiga do dziadka, a my z M. mamy zaplanowany niemal cały dzień dla siebie!
:-):-):-):-):-) Oj, będzie się działo! :-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2:

Nic nie nadrobiłam, ale podsyłam kawkę, komu trzeba i nadrabiam w międzyczasie.

imageskm.jpg

hej

kawy dajcie !!! i strzykawke ! zapodam dozylnie!!! ledwo zyje...

filutek obudzil sie o 24h40 a to bylo jego najdluzsze spanbie ( od ok. 20h30) wiec zaluje ze sie nie polozylam wczesniej...
a pozniej obudzil sie o 3h05 i kukal mi do 4!!!!! usliechy i zagajanie... slodko slodko, tylko czemu nie w dzien ????????????
a jak zasnal ok. 4 to sie przebudzil o 5h30 i pozniej o 7... padam na ryjek

jakby tego bylo malo pokaralo mnie za moje zakupoholictwo... jaki PECH

1. wczoraj na necie mega wyprzedaz zabawek gier itp, znalazlam kilka fajnych pormocji i TA NAJLEPSZA... super gra edukacyjna Nathan, przeceniona ze 100 euro na ... 9 !!!!!!!!!!!!!!!! i co! wrzucilam ja do koszyka, byla dostepna a przy zakupie okazalo sie ze nie ma!!!!! nie bylo juz stocku! tak sie wkulkam ze reszte koszyka anulowalam, zalezalo mi na tej grze ...*
*2. dzis rano poszlam do tego supermarketu co mam kolo skzoly na 1 peitro, ubrania kosmetyki itp
wyszukalam poldkowi 3 pizamy, 2 pary kapci, sobie rajstopy, skarpetki dzieciom, rakjstopy na przyszla zime dla L. , mlodemu rampersa i co.. wwszystko w biegi zeby T. sie nie spocil ... i co??.??? w kasie okazlao sie ze zapomnialam porfela... jak to mozlwie ? a no bo wczoraj wieczprem kupilam przez net garnki i patele nowe i go zostawilam kolo lapka... HEH
pani mi dolozyla koszyk ale umusze tam isc przed odebraniem L. z przedszkola, oby ne bylo kolejek...
3. wracajac z tego sklepu zaraz obok mam jubilera no i ten moj upatrzony od kilku m-cuy pierscionek -prezent za filutka :)
facet przecenil wszystko oprocz mojego pierscionka w wersji bialej i bialo czarnej, ja chcialam bialo czrana... gadalam z mezem i mowi " bialo czrane teraz wmodzie, on go nie przeceni wez go po cenie skoro przecenil cala witryne oprocz tych 2 to juz tak zpstanie nie ma co czelavc, soldow zostal tylko tydzien"
no i dzis ide tam z zamiarem oblukania ostatni raz i co???? i co i co.????
BIALY CALY CZAS NIEPRZECENIONY, a bialo-czarnego... NIE MA !!!
NIE MA KUZWA, NIE MA ! WYKUPILI !!!! zrobili mnie w dudka! sama siebie zrobilam :)

no to tak sie u mnie zaczal piatek 20-tego :)

asionek : dla dzieci to jets woda Uriage "Premiere Eau" bez splukiwania butelka 500ml

kocur : dawaj foty na poprawe humoru !

ide robic obiad, za 45 min musze zrobic wymarsz do sklepu wczesniej no i po ogra

reklama
Hoooo jak suuper paula :-D:-D:-D:-D:-D
A moja ostatnio "pływa" w dużej wannie, ja jej tylko łepek podtrzymuję :-)

Wstawiłam te fotki, tylko jakoś tak nie teges .... :dry:

jos..... no ... tak mi ...PRZYKRO hahaha..!! :-D:rofl2:

mary :-)jak miło się czyta takie wieści!!! Oby tak dalej!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry