• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Libby - ale....gdzie reszta pyszności? :-)))))) Sam sernik się robi prawie cały dzień :szok:
Maciuś śliczny :zawstydzona/y: jakie ma oczęta duże...cudowny jest :tak::-)

Paula - Ty to jesteś bysttzacha :-)))) dobrze to wydedukowałaś :-D))
Majeczka świetna hahahaaa :)))) a na czym Ona siedzi?

Mary - bardzo, bardzo się cieszę, że Mia tak pięknie pospała :-))) Oby to już się stało NORMĄ! :)))))
Kawa pyszności :))))

Kocurek - teraz to nie wiem, która ładniejsza :zawstydzona/y: jejku...jestem trochę zazdrosna :-D))))
Jesteście PRZE PIĘ KNE !!! OBIE!!!!!!!!!!!!!!!!
Bardzo dziękuję, i tym samym żegnam, nie wiem czy mi się uda tu jeszcze dzisiaj zajrzeć, więc:
Życzę wszystkim cudownego dnia :-D

Ostatnia edycja:
reklama
KOCURKU normalnie aż oczy wytrzeszczyłam. Tyś na pewno w ciąże wcześniej zaszła i przenosiłaś o jakieś 3 miechy...
I potwierdzam- nie widać niewyspania. Ale, ale! Gdzie makijaż? Na porodówkę było oko malniętę a dla nas?
Zazdraszczam łazienki :baffled:

PAULINKO to już tak po dorosłemu. Fajnie. My nie mamy wanny...

JOS pocieszające jest to, że weekend idzie i zaciągnąć męża możesz do orki przy dzieciach

coś jeszcze miałam

a! Ja się nie śmieję z wołania "ma". Ja już z moim synem konwersację prowadzę na poziomie. I nawet dogadujemy się. :-)
no, a na kota woła "ga"

NO i RURECZKO dzień dobry. Jak humorek i samopoczucie? i/ lub ? to bardzo się wiąże

Ostatnia edycja:
Kocurek - o mamo, ale Ci ładnie siedzi córcia!!! Jeju, i dość szybko, nie? ;-);-) I dziękuję - wiesz, mnie czasem łapie dół jak kilka dni pod rząd mamy pod górkę, a do tego jeszcze nocki ciężkie, ale zaraz się poprawia i ja tez jak nowonarodzona! :laugh2: A potem znów się nieco skopie - równowaga w przyrodzie musi być! :laugh2::laugh2:

Libby - gratulacje - super, że Twój szkrab sam siada! :-) Wiesz, ja usunęłam konto na nk, ale z FB nie miałam problemów - odpukać.

Młodamamusia - ale Rafałek już duży!

Paulina - hehe, fajnie pływa! :-) Mój M. przebąkuje o pozbyciu się wanny, ale ja chcę z tym poczekać, by Mia jeszcze zdążyła się pochlapać jak podrośnie. Sama frajda dla dziecka! :-) Dlatego najpierw wyremontujemy kuchnię, a potem łazienkę i tym sposobem się odwlecze! :laugh2::laugh2:

Carolineee - ładnie Ci w brąziku!

Pok - jak samopoczucie dziś?

Asionek - a ja też lubię moje wieczory i zamiast się kłaść wcześniej - duuużo wcześniej - to ja delektuję się tym, ze mam chwilkę dla siebie!
:zawstydzona/y: :laugh2: No, ale to też ważne...

Rurka, Wiola, Młodam, Jos i wszystkie Panie - pozdrawiam i miłego weekendu!

Jos o matko co za pech :szok: dobrze , ze ci chociaz zakupy odlozyli :)

Mary swietnie , ze nocka udana i milego dnia z mezem :)

Kocurek slodziaki z was :) a mala na golaska swietnie wyglada jak tak siedzi hehe

Dzień dobry :-)
Obudziło mnie szarpanie za włosy.

Pękam z dumy. mój syn sam usiadł. Do tej pory tylko pełzoraczkował (rączki wyprostowane, leżącymi nóżkami odpychał się).

Zobacz załącznik 427704

slodzik :) pieknie siedzi gartki !!!

oj Made-ja też chcę teraz te fotki zobaczyć-trzeba trochę Kocura podpuścić-to nam na przekór zrobi;))

Libby-tak prewencyjnie;))

a my się kąpiemy ostatnio tak:
Zobacz załącznik 427716

ja juz sie doczekac nie moge jak moj tak zacznie sie kapac ;:)

Kocurek , a nie bola cie plecy jak kapiesz w duzej wannie ?? bo ja sie boje , ze mnie bolec bedzie jak sie tak naschylam ...

Libby dziekuję, może być. Zaraz muszę wstać i wyjść z domu i wiem, że nie powinnam, ale wyjścia nie mam, sprawy niecierpiące zwłoki niestety się przyplątały:( A jak u Was? Maciuś taki ślicznyyyy!

Mary buziak, dla Was też :))

reklama
haha libby a Ola w dodatku 2 tyg przed terminem wyskoczyła :-p

Dziewczyny... a propos tych pogadanek z dziećmi, to mała Pola (z czerwca) która u nas ostatnio była, to nie dość, że tak sobie pogaduje z mamą, mama do niej "Zrób cacy Oli, zrób" - ja patrzę, a Pola moją głaszcze!! :szok:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry