Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mnie budzi jeszcze drapanie pazurkami po buziDzień dobry :-)
Obudziło mnie szarpanie za włosy.
Jak to w przyrodzie po burzy przychodzi piękny dzieńCześć wszystkim!
No to wyspał się nasz mały trol od 21 do 8 w SWOIM ŁÓŻECZKU!!! :-):-):-)Coś tam postękiwała, ale pogłaskałam ją po główce parę razy i spała dalej! :-):-) A mnie wraca chęć do życia!
![]()
robi się cały dzień jak się podjada ciastoLibby - ale....gdzie reszta pyszności? :-)))))) Sam sernik się robi prawie cały dzieńBardzo dziękuję, i tym samym żegnam, nie wiem czy mi się uda tu jeszcze dzisiaj zajrzeć, więc:
Życzę wszystkim cudownego dnia![]()

yyy eee tego, no żartowałam ;-)Kocurek nas po macoszemu traktujeKOCURKU normalnie aż oczy wytrzeszczyłam. Tyś na pewno w ciąże wcześniej zaszła i przenosiłaś o jakieś 3 miechy...
I potwierdzam- nie widać niewyspania. Ale, ale! Gdzie makijaż? Na porodówkę było oko malniętę a dla nas?
a! Ja się nie śmieję z wołania "ma". Ja już z moim synem konwersację prowadzę na poziomie. I nawet dogadujemy się. :-)
no, a na kota woła "ga"

Remi "moja moja" robi z takim zamachem i pacnięciem w twarzhaha libby a Ola w dodatku 2 tyg przed terminem wyskoczyła![]()
Dziewczyny... a propos tych pogadanek z dziećmi, to mała Pola (z czerwca) która u nas ostatnio była, to nie dość, że tak sobie pogaduje z mamą, mama do niej "Zrób cacy Oli, zrób" - ja patrzę, a Pola moją głaszcze!!![]()

dziękuję Koleżance :*MARY, tak. Pozornie. Bo Ty sobie usuniesz, ale jak byś zmieniła zdanie- zawsze możesz wrócić do tego konta. Ono już na zawsze będzie w systemie. tzn., Twoje dane już na zawsze będą w bazie i podobno zdjęcia
Czy ktoś oprócz mojego chłopa też czyta regulaminy?
Tak już jest z internetem...
A potem takie hece, że się prawie dusić zaczyna! 

mary w dzień i w nocy... u nasz dobrze działa noszenie w pionie w nosidełku
no kwestia nowego internetu się rozwiązała :-)

A co tooo??????libby śliiiicznie, bajkowo :-):-)
carola a zatoczka, hę ???????![]()