• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dzień dobry :-)
Obudziło mnie szarpanie za włosy.
mnie budzi jeszcze drapanie pazurkami po buzi :sorry2:

Cześć wszystkim!

No to wyspał się nasz mały trol od 21 do 8 w SWOIM ŁÓŻECZKU!!! :-):-):-):-D:-D:-D:happy::happy::happy::tak::tak::tak::laugh2::laugh2::laugh2: Coś tam postękiwała, ale pogłaskałam ją po główce parę razy i spała dalej! :-):-) A mnie wraca chęć do życia! :tak::tak::tak:
Jak to w przyrodzie po burzy przychodzi piękny dzień :happy:
Libby - ale....gdzie reszta pyszności? :-)))))) Sam sernik się robi prawie cały dzień :szok: Bardzo dziękuję, i tym samym żegnam, nie wiem czy mi się uda tu jeszcze dzisiaj zajrzeć, więc:
Życzę wszystkim cudownego dnia :-D
robi się cały dzień jak się podjada ciasto :rofl2::-p:rofl2::-p:rofl2::-p:rofl2::-p:-D yyy eee tego, no żartowałam ;-)

KOCURKU normalnie aż oczy wytrzeszczyłam. Tyś na pewno w ciąże wcześniej zaszła i przenosiłaś o jakieś 3 miechy...
I potwierdzam- nie widać niewyspania. Ale, ale! Gdzie makijaż? Na porodówkę było oko malniętę a dla nas?
a! Ja się nie śmieję z wołania "ma". Ja już z moim synem konwersację prowadzę na poziomie. I nawet dogadujemy się. :-)
no, a na kota woła "ga"
Kocurek nas po macoszemu traktuje :rofl2::-D:-p
Rozmowy i te mądre spojrzenie, takie rozumiejące co sie mówi, fajna zabawa :tak:
haha libby a Ola w dodatku 2 tyg przed terminem wyskoczyła :-p

Dziewczyny... a propos tych pogadanek z dziećmi, to mała Pola (z czerwca) która u nas ostatnio była, to nie dość, że tak sobie pogaduje z mamą, mama do niej "Zrób cacy Oli, zrób" - ja patrzę, a Pola moją głaszcze!! :szok:
Remi "moja moja" robi z takim zamachem i pacnięciem w twarz :-D

powróciłam :cool2:

BOOGIE Szybciutko gorąca herbatka z cytryną i miodem RAZ!!! :-):-):-) Coś załatwiłaś...???

LIBBY e no ja się muszę skonsultować z made w kwestii bycia Twoją najulubieńszą, made ma monopol :-p:-p:-p

Ostatnia edycja:
MARY, tak. Pozornie. Bo Ty sobie usuniesz, ale jak byś zmieniła zdanie- zawsze możesz wrócić do tego konta. Ono już na zawsze będzie w systemie. tzn., Twoje dane już na zawsze będą w bazie i podobno zdjęcia
Czy ktoś oprócz mojego chłopa też czyta regulaminy?

Libby - pewnie, to tak jak ze zdjęciami i tu na BB zresztą - wszystko, co wrzucisz do internetu, już tam jest i kto chce może sobie to ściągnąć i zrobić z tego "użytek"... :baffled: Tak już jest z internetem...

Oj, popłakała mi się żabka... Jeju, ona jakoś tak łyka powietrze, ze aż teraz złapać tchu nie mogła i się popłakała! :-( Czy Wasze dzieci też tak mają? Mia zwłaszcza przy jedzeniu łyka ogromne ilości, ale pomiędzy posiłkami ciągle też! :sorry: A potem takie hece, że się prawie dusić zaczyna!

Ostatnia edycja:
A niech im na zdrowie ten użytek !!! :-D:-D:-p

My z odbiciem mamy ciągłe jazdy :blink: mary w dzień i w nocy... u nasz dobrze działa noszenie w pionie w nosidełku :))) często w nosidełku też butlę wcina

Ostatnia edycja:
Kocie ja teraz nawet bezbarwnym nie maluje, bo nie mam na to weny, hmm... weny nie mam nawet na strojenie, to baardzo dziwne :dry::baffled::szok:

Mała Czarnulo!!!! Przemawia do Ciebie moja droga ciocia Boogie, co to za niespanie?!? hm :confused:

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry