• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Parówka leży pod biurkiem na moim swetrze...bidula się trzęsła więc poświęciłam sweterek...wypierze się:)
Ja się szybko pomalowałam przed kompem i znikam na jazdę...w takiej ciapie,brrrr:crazy:

reklama
hej :) witam sie z kawka :)

Pok co sie przejmujesz jedz poki mozesz !! pozniej na piersi juz tak fajnie nie jest :/ no i kg leca jak szlone w dol wiec luz :)

P

Asionek - Lidl powiadasz?! Mam blisko - wejdę a co mi tam ;-)

A mi bije na dekiel i znowu roboty szukam - ale uwaga uwaga - jako niania :laugh2: tylko że do mnie do domu. Zwariuję skrajnie ale kasa zawsze jakaś wpadnie :zawstydzona/y: Po za tym od czego są leki uspokajające :-p:laugh2:

no z W5 takie w okraglym opakowaniu , czerwona nakretka :) albo tabsy maja dobre do okamieniania tez , ale u nas dawno ich nie bylo , a szkoda :/
kurcze podziwiam , jako niania :szok::-D

Maciusiowi wczoraj wypadł kawałek górnej jedynki - nie wiem czy Wam pisałam, co się stało w kwietniu zeszłego roku - jak Maciuś upadł twarzą na chodnik z powodu za dużych sandałków - i ząbek pękł mu na pół...teraz został czarny kikut tylko...dla mnie masakra...parę lat będziemy czekać na nowego ząbka...a ja tak dbałam o jego ząbki, myłam od początku 2-3 razy dziennie, nie daję lizaków...a co nocy nie przespałam jak te ząbki wychodziły....:-(:-(:-(:-(:-(:-(

musial niezle przyfasolic biedak ... moze szybko bedzie mial zeby stale ? :))

lili ja jestem mocno zdziwiona, ale nie aż tak jednak - mój Kamil jak miał 4 miesiące to już zasuwał po dywanie - to dopiero był wyczyn!! ale on był chyba lżejszy od Czarnej i taki zwinny bardzo :))) A ona jest strasznie silna, głowę trzymała sztywno już dwa tygodnie po urodzeniu :) Ona by już siedziała sama bez przewracania się na nos, ale nie złapała jeszcze równowagi hehe.. chwilę siedzi i bach! Z płaskiego nie usiądzie, ale jak ją kładę na poduchę to się dźwiga, a jak jej podam palce do złapania to cała szczęśliwa :)))))))))))))))))
Zrobiłyśmy sobie właśnie małą sesję łazienkową.. zaraz się pokażemy ;))))

ooo widzisz moj wlasnie do siadania sie nie garnie za bardzo , ale za to pelza sobie i za wszelka cene chce raczkowac :) nasteka sie przy tym okropnie , bo ciezki jest i mu nie za latwo ruszyc cielko , ale jakos mu idzie hehe

Carola hej :)

Bry :cool:
ja dziś ponadaje z krzaków jeśli pozwolicie

Pok-wracając do te siateczki-jest bawełniana, wkłada tam się np. kawałek jabłuszka a dziecko, nie odgryzie lub odskrobie dziąsełkami więcej niż oczko siateczki, czyt. nie ugryzie takiego kawałka żeby się udławić-Daniel mi tak raz zrobił-musiałam go wywinąć do góry nogami i klepać po plecach żeby mi dzieciak się nie udławił-małej dałam ostatnio jabłuszko do rączki i też mi zaczęła tak jabłko obrabiać, że bałam się powtórki z rozrywki. Ale to tak na razie-jak ciut zmądrzeje i nie będzie już tak łapczywie jadła to dostanie normalnie owoce i warzywa do rączki, nie zamierzam zrobić takiego błędu jak kuzynka-córka ma 3,5 roku i nie je surowych owoców tylko takie ze słoiczka jak niemowlę-mama jej nie dawała samej popróbować jak była maleńka i teraz mają katastrofę-trochę dziwnie się patrzyła jak mój syn wpadł na ogródek i tu uskubał malinki, tam porzeczki, zerwał jabłuszko a potem wpadł pod folię i zwiał z pomidorem;)))mam nadzieję,że Maję też nauczy;))
i naprawdę fajnie się czyta twoje ciążowe opowieści;)) aż się samemu tęskni;)))

Boogie-good luck w urzędach;))

Wiola nie śpimy;))

reklama
Chciałam jeszcze nieśmiało zaznaczyć, że jutro impreza Mańka, i jak będę tu siedzieć, to niewiele zrobię, więc Koleżanko Kocurkowa, Twoje wyrzuty sumienia nie pozwolą Ci zasnąć :-)))))
Wstawiaj sesję!!! :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry