• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
made : nie ma za co :) jedyne co mnie zabilo to uzmyslowienie sobie ze odwyklam od pracy umyslowej !!!!! :szok::eek::-D:zawstydzona/y::-D:szok::-)
ale powiedzmy ze to problem ze skupieniem sie z dzieckiem w tle ;)

slodki maly czytelnik :)

Kocurku - u nas po spaniu....wycie :)))) oj nie mamy łatwego macierzyństwa, nie mamy :eek: Byle do lata i będzie super!!!
Oglądałam prognozę pogody i ma być......jeszcze gorzej :((( arktyczne powietrze do nas napływa i długo nas nie opuści...a tak się już cieszyłam na myśl o szybkiej wiośnie :/

jos - ja jestem pod OGROMNYM wrażeniem Twoich lingwistycznych umiejętności :tak: Ja tylko po polskiemu jako tako biegle władam.
A tłumaczenie tekstów uważam za jedno z trudniejszych zadań :)))

No nie mamy lekko... nie mamy.. Ale, żeby aż tak na "starość" ????? :eek: Patrzaj na tę dzisiejszą młodzież - nie dość, że szczupła i piękna i uzdolniona lingwistycznie, to dziatwą śpiącą od 13 obdarzona.... :eek::eek: A w przerwach w spaniu - KONTEMPLUJĄCĄ :eek::eek::eek:

Idę pęknąć z zazdrości :baffled:

Ostatnia edycja:
Kocurku - mnie też to spać nie daje :eek: Nie dość, że starość, to jeszcze zazdrość doszła....ciekawe co jeszcze mnie podżerać będzie...? :sorry:
Ech....człowiek nawet wirtualnie czuje się stary :/

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry