• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
?????????? Ty wiesz co???:szok: DOBRE!!!! :-D:-D:-D On do szkoły wszelakiej ma stosunek taki jak do fizjologii - zło konieczne :-p co za dzieciak, mówię Ci....... A jęzor to ma cięty i lotny do ciała pedagogicznego :dry:

Co za brak wychowania !!!!!!:eek::-p

Ostatnia edycja:
reklama
Kocurek - masz rację, ale z drugiej strony uważam, że takie dzieci dużo łatwiej odnajdują się w dorosłym życiu :) Ja nie ganię mojej córki tylko dlatego, że ma inne zdanie niż nauczyciel...bo jeżeli jej argumenty są logiczne, to dlaczego miałabym burzyć jej myśleniowy porządek ;))
A że często są inne....? Trudno, może niebawem nabierze trochę pokory...jak dostanie parę razy lufę :))

Co w trawie piszczy?? :eek::eek:

SOL doszła karteczka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEST PIĘKNA! DZIĘKUJEMY!!!!!!!!!

Trafiłam na dziurę widzę...z nudów popatrzyłam co innego na forum i widzę nowy wątek PAŹDZIERNIK 2012! Soli trzeźwiących!!!!!! Pękam z zazdrości!

Ostatnia edycja:
a moi dwaj spia tratatata :)
L. od 13 a filut od 13h30 tratatatat
tylko czemu nie w nocy????????????????????????????? buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
jozefinka tez sie zdrzemnela poltorej godiznki a tera zmusi wlaczyc 5bieg i sprzatac przed wizyta kolezanek co ostatnio anulowaly...

made : wyslalam tlumaczenie w 2 wiadomosciach, napisz plis czy doslzo zebym mogla kopie cholerstwa skasowac i zapomniec :)

asionek : to sa rozne granulki, sa tego dzieisatki b to homeopatia, kazda roslina na co innego, lekarz mi daje na wsyzstko, niektore musze mieszac i dawac razem bo jedne np na gazy drugie na zatwardzenie itp itp

sa tez te granulki bez recepty niektore np : arnica ( dajesz 4-5 granulek jak sie dziecko uderzy, nie boli , nie ma siniaka !!!!)
albo chamomillia na zeby !!!!

tak one wygladaja wszystkie mniej wiecej, sa rozne kolory opakowania, ale wszystkie ten sam design et to same labo

Liluś :-))))) zaraz Ci skrobnę na PW :*

jos - Kochana, dostałam dwie wiadomości, ale jedną z własnym postem, a drugą z Twoim tekstem od połowy scenariusza :)))
Mam scenariusz w jednej połowie polski w drugiej piękny lecz urwany francuski :-D Nie kasuj jeszcze!!! Może podam Ci maila, co?
Będzie prościej...;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry