• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

hej :)

dziiaj na 15 idziemy na szczepienie i w koncu wezme recepte na syropek i moze worca przespane nocki ?? :)))

pisalam rano , ale poszlam malego przebrac , a maz cos robil na moim kompie i mi wykasowal wszystko
:wściekła/y::angry:

Jos co to za granulki i skad je sie bierze ?? :)))

Mary szerokiej drogi :))

znajdzie sie jeszcze kawka ?? :)

reklama
Sukces!!!
Borysek usnął jak zwykle przy karmieniu, puścił cycka, to ja go myk-na łóżko i...śpi :szok: już 40 minut :)))) lalalaaaaaaaaaaaaa
Może wreszcie moje ręce odpoczną, uff....

Asionek - ojej, oby maluszek jakoś to zniósł :) Trzymaj się :tak:
Dzisiaj do kawy tylko ja jestem :sorry:

Paula - a Ty gdzie byłaś? No dzisiaj to już wszystkie przesadzacie...
Dzieci mi śpią, a tu żadnej koleżanki :-(
Wstawiam wodę ;-) Masz może wieści od Libby?

Made-już się tłumaczę, bo wszystko wina tego, że dziś wtorek i u mnie w mieście dziś w lumpach dostawa:-D. a że mój rodziciel jechał do miasta (mieszkam ok 2km od miasta) i że moja rodzicielka dała się naciągnąć na cudowny czas z wnukami;)-to skorzystałam- i się obłowiłam;)) głównie Maja skorzystała-ale jak ..Next, Gap, St. Olivier...hmm ale jej najbardziej podoba się czerwona bluzka z myszką miki-śmieje się do niej jak jej pokazuję;)))
a potem jeszcze spacer z łobuzami (u nas ok 0 i słońce, zero wiatru), mała była teraz tak padnięta, że zjadła dwie łyżki zupki i zażądała spania;))) a ja szykuję zupę dla Daniela

cieszę się, że ci się rzeczy podobały-o dziwo mnie to też cieszy;))

a wózek, który sprzedaję na allegro jest już podbity, czyli pójdzie;)))

Paula - ja każde wyjście do lumpa usprawiedliwiam :-))) Fajnie, że Ci się udało upolować takie cudeńka :)) Sprzedaży wózka też już mogę właściwie pogratulować :)) Śmiało można powiedzieć, że to Twój szczęśliwy dzień hahaa
U nas też pogodowo cudownie, ale co z tego, jak mój Maniek kaszlący, a nie mam go niestety z kim zostawić, i tak sobie siedzimy :)
Maniek już śpi dwie godziny, a Borysek półtorej :szok: SAM! Na łóżku :))))
Idę zalać kawę :)

no to dziękuje za usprawiedliwienie- w sumie za 33 zł mam:3bluzeczki z długim rękawem, 2pary krótkich spodenek, 3t-shirty, rajtuzki, czapeczkę;). no i się cieszę, że ten wózek pójdzie-ogólnie fajny ale nie polecam, mimo,że firma chicco to słaby jest...ja potrzebuje czegoś mocniejszego i muszę się wyrobić do połowy marca-bo na 30 marca mamy już bilety zabukowane na lot do teściów-a swoją drogą śnią mi się już jakieś głupstwa odnośnie tego wyjazdu:-D

ehh żeby tego starszego trola dało się położyć w ciągu dnia to miałabym pełny luksus;))
po południu (ok 4 ) nie będzie mnie już za bardzo na forum bo kumpela przyjeżdża z dzieciakami i będzie pełen szał;))

pisałam przed chwilą sms-a do Libby-zobaczymy czy coś odpisze

Wiola a ty gdzie kochana????

Eee, to będziesz miała wesoło :-))
A mój się właśnie budzi :))) Na szczęście ten starszy :)
Wiola chyba nadal internetu nie ma :/ No i jeszcze remont na głowie...nie zazdroszczę. Miejmy nadzieję, że szybko się z tym uporają i wróci na dniach :))

no właśnie remont u Wioli...oj tylko, żeby się nie przemęczyła i nie było problemów z brzuszkiem...

oj, Made,tak wesoło będę miała, że nie wiem kiedy do ładu dojdę;))))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry