• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mary - przy katarku dziecko może pokasływać, bo jeszcze nie jest w stanie wysmarkać noska, a wydzielina spływa tylnymi ściankami, i dziecko kaszląc próbuje sobie z tym poradzić :)
Jeżeli to nie jest kaszel z oskrzeli, taki świszczący, ciężkawy, to nic strasznego się nie dzieje. Dobrze by było abyś poza dawkowaniem soli fizjologicznej ściągała Mii glutki...za pomocą Fridy czy Katarka :tak:
Borysek też miał katarek, ale zwalczyliśmy go właśnie Katarkiem - dwa dni i po sprawie ;-)

reklama
helol : ))))

no wkoncu juz sie balam ze zadna nie przyjdzie i trzeba sie bedzie wziac za sprzatanie!!!!!
hyhy
zbawilyscie mnie :)

mary : zdrowka dla mii !u tak malego dziecka niewiele mozna zrobic, my tez juz mielismy katar
trzeba po prostu pilnowac zeby katar nie zszedl w dol, na pluca, oskrzela, bo wtedy moze byc duzo gorzej
dlatego czetso plukaj jej nosek, nie wiem jak u was karza... u nas na boku tak zeby wylecialo dolna dziura, wtedy jestes pewna ze nic nie leci do gardla. odrwacasz dziecko na drugi bok i tez wpiskujesz w gorna dziure, tak zeby wylecialo dolna
orpocz tego czesto wietrzyc pokoj, wilgotne powietrze (lekko oczywiscie, nie chiny) no i lekko podniesc glowe we wozku czy na poduszcze zeby lepiej sie oddychalo
tyle u nas radza
ja jeszcze plukam prorinelem w takich szklanych tubeczkach, bo jets antybakteryjny i dalej krople homeopatyczne, ale nie wiem czy u wa sto jets
krople na pewno nie, bo to mikstura jets na zamowienie przyrzadzona w laboratorium...

mam nadzieje ze katarek minie!

stawiam kawe poranna!!!!

z ja miedzy 9 a 10 musze isc do apteki ale kropi...wiec czekam... wlasnie granulki homeopatyczne musze odebrac bo w sobote szczepienie, one maja zlagodzic jego efekt

Jestem,jestem,szykowałam się do pracy a potem docierałam do niej:)))
Teraz kawka i na 10 mam jazdę:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry