• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
no właśnie ją zdjęła... a tak się napaliłam, tyle naczytałam w necie o tej firmie i wózku...ech trzeba czekać, może coś innego się pojawi
Paula podejrzewam, że motyw z mazakiem to ściema,kobietka pewnie zdjęła aukcję bo nikt nie licytował a nie chciała za zbyt niską cenę sprzedać. A szkoda,bo wózek super:)

Zapomniałam sie pochwalić, co dziś nabyłam:

Zobacz załącznik 428865Zobacz załącznik 428866Zobacz załącznik 428867Zobacz załącznik 428868Zobacz załącznik 428869Zobacz załącznik 428870Zobacz załącznik 428871

:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

Paulinka - szkoda tej aukcji... Ale jeszcze będą następne! :tak::tak:

Pok - jak tam mdłości pod wieczór? Trzymają?

Rurka - współczuję ogromnie...

No to zmykam już na serio serio. :-)
Dobranoc!
Super!
Ja dzisiaj kupiłam Oliwce kurtkę w Zara za 79,99,sliczna:)

reklama
Mary-super zakupki!!! no tylko te wózki to takie unikaty, nowe kosztują trochę dużo...ale do marca mam czas jakby coś-tylko jutro trzymać &&&& bo sprzedaję na allegro swój poprzedni wózek-spacerówkę

Karola-wejdź na tej aukcji w zakładkę o sprzedaży-ludzie licytowali...

sorki,że zniknęłam, weider mnie wezwał;)))

kurcze Karola było ponad 10 ofert kupna tego wózka, no trudno, było minęło...aha w zakładce oferty kupna jest-ale wycofane przez sprzedającego..

oki ja zmykam spaciu,kolorowych babeczki,papa

Ostatnia edycja:
jestem :)
dzien minal spokojnie maly mega grzeczny :)
widze temat diet :-D hmmm cukry tez by sie przydalo wyrzucic z diety ... tylk czy jestem gotowa na ten krok ?? :cool2:

Dzień doberek!

Zobacz załącznik 428593

Asionek - no, fuksa miałam, że hej, naprawdę! :-):-) Teraz tylko musimy ją jutro odebrać w jakiejś dziurze za Oslo... :nerd::zawstydzona/y: Jak tam drzemka Nathaniela? ;-)

udane zakupy zawsze ciesza :)))
a drzemka udana , ale obudzil nas pan z paczka :angry: wsumie moze to i dobrze , bo i tak ledwo sie pozniej wyrobilam ze wszystkim ... :)

tyle ze moj maly skunks to nawet nie placze, tylko sie budzi na male co nieco i kuka do mnie...
wlosy penseta, wlosy penseta !!!!!!

hehe to jak moj :) teraz to juz nawet oczu skubaniec nie otwiera ( ja za to tak , bo nie widze gdzie ma pyszczka :-D) tylko szuka cyca i steka :confused::cool2::-D

Paula - miłego spacerku :) Ależ Ci zazdroszczę...u nas takie piękne słońce, a ja muszę w domu, bo Maniek kaszle, Boryskowi śpiki wiszą, i jeszcze sobie oczko glutami zatarł i zaczyna mu ropieć :/ Ameryka :szok:

zdrowka dla maluchow !!

Made może innym razem, dzisiaj zmarł ktoś nam bliski i jakoś nie mam nastroju :-(

przykro mi bardzo :(((

rureczka : :-(:-(:-(:-(:-(:-(

asionek : hej :) supoer ze dzien sie udal :)
ja az sie boje dzisiejszej nocki... grrrr...

mary : super zakupy :)))) nie ma to jak poprawic sobie humor kilkoma fantami :)

made : dziekuej w imieniu slicznych oczek :)

a ja siedze i jakos nie moge sie do niczego zmotywowac
maz ma kolacje w pracy dzis, wroci pewnie ok. 23-24 nie wytrzymam do tego czasu i pojde lulac

kolorowych !!!!

Ja jestem :-) Czekam sobie na wszystkich...
internet-memes-go-on.gif

reklama
A dzień doberek!

No to żeśmy pospały od 19.30 do 8! :happy::happy::happy::happy::happy:
Ale kurczę, Mia jest przeziębiona!!!!!!!!! :-(:-(:-( Ma katar i kaszle!!!!!!!! :-(:-(:-(:-(:sorry::sorry::sorry::sorry: Nie wiem, co robić, tu lekarze na mało co reagują... Na katar to wiadomo - sól fizjologiczna. Ale ona też pokasłuje od czasu do czasu! :unsure:

Paulina - jak aukcja?

Kocurek, Mademoiselle - witajcie!

Jos - a no pewnie - a jeszcze taka była wyprzedaż!
:-):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry