• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wooohooo, przyszła moja paczka z zamówionymi ciuszkami!!! :-):-):-)
Zaraz spadam na siłownię, tylko M. wróci z pracy. :happy2::happy2:

Mademoiselle - mam nadzieję, ze info się przyda! ;-)

Paulina - kuknę dziś, czy mają jeszcze te bodziaki z sówkami. :-)

Pozdrawiam miłe Panie i zmykam pogadać z córą. :-)

reklama
witam :)

wnieco lepszym humorze, drzemka sie udala :) niedlugo co prawda, ale sie udala :)
spacerek juz zaliczylismy, teraz L. sie bawi, T. spi zmulony swiezym powietrzem a ja kawa (zbozowa) i chwilowy relaks :)

mary : ty masz motywacje z ta silownia ... :) tez bym chciala ale juz od wielu lat mi nie wychodzi i przestalam sie ludzic :)

Paula - upominać się :tak: Ja po urodzeniu Emilki dostałam laptopa za obie :-p A teraz żebym dziewczynkom zdjęcia miała czym robić i żebym się w domu nie nudziła dostałam lustrzankę :-p

Karola - to mnie zdołowałaś babo - Karola moja ma niecałe 3 lata i waży 19 kg :sorry2: Ale ma 107-108 cm wzrostu :sorry2: A Emi już waży 11 kg przy 77 cm (mierzona na stojąco) / 87 cm (mierzone po krzywiznach):sorry2:

Przepraszam ale nie miałam siły czytać dalej :sorry: Ogólnie dziewczyny dalej chore, ale nie zeszło na oskrzela ani płuca. Dostałyśmy nowe leki i może jakoś na imprezę karnawałową ją wyprowadzę :-(

sol : zdrowka dla dziewczynek !!!!

ja mam lenia, a tu trzeba kapac dzieci i kolacje robic... na szczescie mam dzis tylko rosolek do odgerzania, a maz ma kolacje w pracy i wroci juz najedzony :)
dobra biore sie za szykowanie kapieli

Odkrycie wieczoru!
mrozone maliny zmiksowane z odrobina soku pomaranczowego, przegotowana zimna woda, sokiem z jednej cytryny i kilkoma lyzeczkmi cukru - wchodzi! Troche podsmierduje szczochami i smakuje szafranem ale generalnie i napija i najada. :cool2::-):-):-D:tak::-D:-p

Ciekawe tylko na jak dlugo pozostanie zjadliwe :zawstydzona/y::no:

pok! Ty opatentuj ten koktajl :-)))) tego się nawet czytać nie da bo już mdli hahahahaaaaa w każdym bądź razie - gratulacje i smacznego :))

jos - a jakie piękne te kilogramy :zawstydzona/y:

Czemu dzisiaj taka posucha? Kocurek gdzieś przepadł, Wioli ani widu ani słychu, Libby nabrała wody w usta....eee...nie zgadzam się na takie milczenie!!!
rureczka!! Przynajmniej Ty się pochwal zakupami :-p

OK, jestem z powrotem i padam ze zmęczenia! :zawstydzona/y::tak: Ale tak pozytywnie! :happy2:

Jos - dzięki! No mam, jakbyś miała tyle na liczniku, co ja, to też byś była zmotywowana... :sorry2::sorry2: A poza tym wiesz, ja zawsze aktywna byłam, tak już mi zostało z czasów "młodzieńczych". :-)

Paulina - kochana, znalazłam jedną śliczną sówkę na bodziaku, ale... rozm. 56... :-( Nawet na Mię za małe... :baffled: Ale będę miała Cię na uwadze jak będę shoppingowała dla mojej córci. ;-) No i mam dla Ciebie skarpeteczki z sówkami! ;-) Mam nadzieję, ze Ci się spodobają:

IMG_2169.jpg

Na żywo kolorki są ładniejsze. To teraz poprosze adresik na priva i jutro Ci wyślę. ;-)

Oki, zmykam pod prysznic. Mia już spała jak przyszłam, mam nadzieję, ze dośpi mój aniołek do rana...
:rolleyes:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry