• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
No, jestem. Ogarnęłam chatę, odkurzyłam, zrobiłam sobie kawusię w nowym ekspresiku, w kominku napalone, Mia nakarmiona i drzemie, a ja wcięłam 2 jajca z pomidorkami. :-):-)

Jos, Pok - u nas jedynym minusem jest właśnie cena kursu (która, jak się ma przyzwoite zarobki jednak nie jest taka straszna), bo sam system jest super! Jeździć można z taką osobą powyżej 25 lat, która ma prawko od 5 lat, bez żadnego kursu! :happy2::happy2::happy2: I bez ograniczeń czasowych - trzeba tylko sobie z tyłu samochodu "L" przykleić. :-p No i ja tak właśnie z M. jeżdżę. A co do parkowania, to u mnie jakas tragedia! Nie wiem, czemu, ale to mi sprawia jakieś dziwne trudności... :sorry2::-D

Just - powodzenia w walce z netem!

Carolineee - no! Super, jestem z Ciebie dumna! :happy2:

Mary - mogłabyś coś więcej napisać o ekspresie? Chodzi mi głównie o to, czy jest skomplikowany, jakie ma możliwości w robieniu samej kawy, czyli, ile filiżanek na raz, i czy można regulować moc kawy i ilość, i oczywiście czy posiada spieniacz do mleka? :))

A jeszcze lepiej, gdybyś podała nazwę i symbol, a ja już sobie poczytam ;-)

Ostatnia edycja:
Mary - mogłabyś coś więcej napisać o ekspresie? Chodzi mi głównie o to, czy jest skomplikowany, jakie ma możliwości w robieniu samej kawy, czyli, ile filiżanek na raz, i czy można regulować moc kawy i ilość, i oczywiście czy posiada spieniacz do mleka? :))

A jeszcze lepiej, gdybyś podała nazwę i symbol, a ja już sobie poczytam ;-)

Mademoiselle - ten ekspres nie jest ciśnieniowy - na kawę w ziarenkach, ale z dzbankiem. Ma też taką funkcję, ze mozesz sypać zwykła kawę (do ekspresów oczywiście) zamiast ziarenek. Prosty jak budowa cepa! ;-);-) Nie ma spieniacza, bo jak wspomniałam, nie jest ciśnieniowy. Max. 12 filiżanek, można regulowac moc kawki. O, tu jest w polskim sklepie internetowym (choleeeeeeeeerka, tyyyle tańszy!!!!!!!!!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y:):

Ekspres do kawy PHILIPS model HD7740/00 | AGD DROBNE | DO KUCHNI | EKSPRESY DO KAWY | OutletRTVAGD.pl Markowy sprzęt w najlepszych cenach

Jestem zadowolona z zakupu i kawa jest super - ale to rzecz jasna od kawy zależy. ;-);-)

Ostatnia edycja:
Brawo Karola!!!!! ja poległam-zjadłam kawałek czekolady i gryza snikersa;) ale trochę wydreptałam na spacerku;), od jutra ban na słodkości, bardziej regularne jedzonko i ćwiczenia
a od wiosny przesiadamy się na rower z mężem-muszę kupić jeszcze Mai jakiś stabilny koszyk/siedzisko na mój rower i kask-Daniel już ma, wyremonotować rowery i w drogę-dookoła mnie jeziora i lasy:-):-)

Mary - jestem bardzo wdzięczna :)) Tak naprawdę to najbardziej mi na młynku zależy, uważam, że taka świeżo mielona kawa jest naj naj :-)
Wcześniej mieliśmy Saeco Odea Go, ale się zepsuł i nie opłaca się inwestować w naprawę, i zmuszeni jesteśmy coś kupić, a i nie ukrywam, że cena jest dość istotna. Jeszcze raz dziękuję, stronka też się przyda, ceny konkurencyjne :tak:

Paula- ja mam rodzinę w Międzyrzeczu i uważam, że to najpiękniejsze tereny w Polsce :) Moim marzeniem było tam kiedyś zamieszkać :-)
O rowerku też myślałam, i coraz bliższa jestem jego kupna :))

reklama
Rowerem to się najeździłam swego czasu :-D 7 lat mieszkałam w Holandii :)) Do pracy, do szkoły, z dzieckiem, bez dziecka, na okrągło pedałowałam :)) Miałam różne rowery,ale najlepszy z nich okazał się być najzwyklejszą kozą, taki klasyczny amsterdamer :-D

Ciekawe jak tam Libby po rozmowie...trzymałam kciuki, mam nadzieję, że się udało i przyjdzie się podzielić dobrymi nowinami :))

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry