• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
kocur ; czy mi sie wydaje czy ty juz kilka tygodni ten fotelik montujesz ??? :)

pok : problem w tym ze w kwestii logiki kierunku ruchu, prawej i lewej strony odrozniania ja wlasnie jestem takim idiota :)
bardzo niebezpiecznym dla spolecznstwa idiota :)

Kocur... Bo tu nie ma gdzie prostopadle :) nie znam to i nie umiem, i straszy :-D Ale ostatecznie zawsze sie okazuje, ze strach ma wielkie oczy :-D

Jos - duzo znam takich kokietek, ktore tak mowia a potem swietnie jezdza. Musisz sprobwac :)
a ja tu na egzaminie powiedzialam, zeby mi reka pokazywal gdzie mam jechac, bo lewo,prawo to dla mnie masakra a jeszcze w prawo i do przodu na tamtym etapie mojego francuskiego bylo koszmarem. I tu sa bardzo wyrozumiali i pan spelnil moja prosbe :)

pok : fajnie ze sa tacy wyrozumialio instruktorzy u was. tutaj nie mam co na to liczyc ... ale kiedys mimo wszystko sie wezme! :) i to pewnie bedzie trzeba wziac sie za nieldugo... bo od 4ego roku zycia sport i inne zajecia a tutaj wszedzie daleko i mamy/nianie w wolne srody dzieci woza wszedzie... bo na pieszo za daleko... hummmmmmmm :/

zgadnijcie co mam na rekach ?

malutkie milutkie mieciutkie pachnace i miauczaco-sapiace :)
i mooooooooooooooooooooooojeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)

moje wlasne prywatne i tylko moje :)

zmykam kolezanki, starszak juz w obieciach morfeusza, filutek najedzony odbekniety czas sprobowac nadrobic kiepska noc...

just ;: hej :)

poczek : no wlasnie najwiekszy problem to by byl na 99% z kwestia zwolnienia sie meza z pracy w ciagu dnia ;) a regularnie...niewykonalne... raz na jakis czas mu sie uda, jak trzeba jechac na pogotowie itp ... niestety...
tym razem naparawde uciekam! pa!

reklama
Jestem dzielna,nie pożarłam ciastek,pojechałam po bułki FITNESS i pasta jajeczna,cieniutko wysmarowane:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry