Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mary : mnie tez czeka pranie do rozwieszenia... czeka i czeka
i tez na mnie czeka cierpliwie : kurs prawka i egzamin... odkladam to i odkladam... bo sie czuje zmuszona ze wzgledow praktycznych, a wcale jezdzic nie mam ochoty i nie mam do siebie jako kierowcy zaufania... i jeszcze z dziecmi na pokladzie...a ! i tutaj wogole kurs trwa bardzo dlugo, nie ma wyjscia, ludzie sie okolo roku z prawkeim sra***a... koszt ok. 1000 euro z akurs,a dodatkowe godizny = koszt masakryczny, kazdy dodatkowy egzamin = idem a oblewa wiekszosc, za pierwszym razem = rzadkosc, bo sa bardzo wymagajacy... takze koszt mozna sobie spokojnie zalozyc ok. 2000 euro ... zey to jeszcze cholera z aprzyjemnosc w stylu wczasy... a tu za meke i stres... :///
mary : aha...kukanie owszem slodkie uwielbiam i zawsze mi sie ryjek smieje, tylko z ejak to dalej bedzie o 3-5 nad ranem to niedluga przestane sie smiac![]()
A co do prawka - u nas kosztuje wszystko razem min. 3000 euro! Plus jak oblejesz i potrzebujesz więcej godzin z instruktorem, to musisz dopłacić... 

Jedna godzina jazdy od 7 do 16 kosztuje ok. 80 euro, a po 16 jeszcze więcej!!! 
Ale trzeba, to trzeba - ja sobie życia bez prawka nie wyobrażam, ale wiem, że muszę dużo więcej jeździć, by dobrze jeździć - tu jest taka pogoda i tyle śniegu, ze masakra! Nie bez powodu musimy zaliczyć np. jazdę po śliskiej nawierzchni...
Co tu sobie jeszcze wynaleźć?... 

Moja silna wola jest wystawiona na WIELKĄ próbę :-))) 

Trzymaj się dzielnie!!! Weź marcheweczkę może...