• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kochana...gdyby ten śnieg za oknem nie leżał, to bym pomyślała, że wiosna :-)))) tak się mam, O! :)))
Maniek mniej kaszle, Borysek standardowo się obsrał aż po same łopatki, no żyć nie umierać :-))) a jeszcze wczoraj przyszła paczka od Pauli :rofl2: made już nic do szczęścia nie trzeba :)))

Ponownie koopa :/ aż się boję dokąd tym razem jej macki sięgają...
Pani wybaczy ;)

Ostatnia edycja:
Jos, Mademoiselle - dziękuję Wam, kochane moje! :*:* Jedyne, co tu zalecają, to sól fizjologiczna. Mam też ten Katarek. A teraz głupie pytanie techniczne... :sorry: Po zapuszczeniu soli fizjologicznej od razu odciągać glutki czy zaczekać? Kurcze, głupie pytanie, ale nie wiem... Sama się wysmarkam po prostu, a u takiego maleństwa... :confused:

Dziś jedziemy w tę dziurę zabitą dechami odebrać huśtawkę dla mojej córeńki! :happy::happy::happy: Kurczę, ale będzie jazda... To jest gdzieś w szczerym polu albo co gorsza jakimś lesie!... :zawstydzona/y: Do Oslo mamy 60 km, potem przejedziemy całe Oslo, dojedziemy do Holmenkollen (skocznia narciarska) i stamtąd to już na dwoje babka wróżyła - znajdziemy albo i nie... :zawstydzona/y:

Mia przysypia, więc zmykam myć i suszyć włosy, drukować mapkę na dzisiejszą wyprawę, przygotować wysyłkę dla Paulinki i rozwiesić pranie.
Do później!
;-)

Mary - nie ma za co ;)) Cieszę się, że mogłam jakoś pomóc.
Ja daję sól fizjologiczną przed i po Katarku ;-) Przed żeby nawilżyć nosek i żeby się te suche glutki od noska odczepiły, czekam jakąś minutkę i działam... a po,bo uważam, że to nie zaszkodzi, a nosek nawilżony :-) Tak to sobie wykombinowałam :)
Życzę dojechania do celu za pierwszy razem :tak: i uważajcie na siebie :)

Kocurek - ja to bym zmieniła odbicie :-)))) albo lustro :-p
W każdym razie, któreś ma na pewno defekt :eek::-D:-D

Ostatnia edycja:
A dla mnie? :-))))) Też bym coś zjadła....:-p małokalorycznego

Tak się zastanawiam jaką miksturę dzisiaj przyrządzi pok :-D

Ostatnia edycja:
Olivka - nie załamuj się...to dopiero początki ;) Dasz radę :))
Dzisiaj nie wyszło, ale następnym razem wyjdzie :tak: Tak to już jest z tym parkowaniem.
Ja miałam kopertę na egzaminie i byłam przeszczęśliwa, gdyż moją zmorą było parkowanie prostopadłe przodem, nijak się w te linie zatrzymania nie mieściłam :rofl2:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry