• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Zobacz załącznik 429527Zobacz załącznik 429529Zobacz załącznik 429530Zobacz załącznik 429531
Zobacz załącznik 429525Zobacz załącznik 429537Zobacz załącznik 429528Zobacz załącznik 429532
Nic podziwiać jos nie miałam wyjścia hehe... finansowego :-p

made już wybieram te fotki co fajniejsze :-p I powoli naciskam guziczek na czajniku :tak:

Ooooo jak się ciekawie wgrały na górze! Ooo a tatuś na dole :))
Kocie jestem MEGA zazdrosna o ten piękny domek, ja chcę taki!!!!!! i już nie mówię nic o Waszej urodzie, bo wszystko zostało już powiedziane heheh
A qq!

Wdze, ze dzis na tapecie damsko meskie i mesko paczaste stosunki :-D:-D Usmialam sie po pachy :tak:

A u mnie dzis dziwnie. Obudzilam sie i nic a nic mdlosci. Moze costam takiego stlumionego gleboko gleboko ale generalnie nic. Najpierw sie ucieszylam, potem zmartwilam, zjadlam zbozowego batonika i chyba powoli mdlosci wracaja. Za to cycki bola tak, ze lepiej do mnie nie podchodzic. Ja oszaleje z tego martwienia. To moze tak byc, ze mdli, nie meli, slabiej, mocniej? Przeciez ja do wrzesnia osiwieje!
POK GDZIE TWÓJ ZEN???????????????????????????
O w morde jos! To tak zycie wygladac bedzie?
ja to zasnac nie moge jak jakas szafa jest niedomknieta i sciereczki w kuchni niepoukladane... Jak ja to przezyje?! :szok::szok::szok: Dzizys!
Podziwiam cie kochana za wytrwalosc i spokoj ducha!

A ja wam kiedys moje mieszkanko pokaze tez :) do kocurkowej chatki ma sie nijak ale ja to mieszkanie kocham i strasznie mi przykro, ze bedziem musieli sie wyprowadzic.
Pok dasz radę, ja już przyzwyczajam się, do tego, że my teraz w mieszkaniu u mamy jesteśmy w sześć osób, wyobraź sobie teraz ten sajgon...

reklama
jos - a Wy mieszkacie w kamienicy? Mnie się zawsze marzyło mieszkać w takim miejscu :zawstydzona/y: i jeszcze mieć z okna widok na panoramę Paryża :)))

Postanowiłam trochę powalczyć z Boryskiem...nakarmiłam i położyłam...na razie płacze, ale słyszę, że płacz stopniowo zamienia się w narzekanie...może uśnie, co? Czekam, nie biorę, nie patrzę, nie dotykam! Ciiiiiiiiii

Kocurku - może Ola też uśnie, co? Kurde...ale by był numer :rofl2:
Takie dwie marudy poszły spać :szok:

Matko święta! Podają na TVN24, że trwają poszukiwania 6 miesięcznego dziecka, które zaginęło wczoraj po tym jak napadnięto jego matkę...To było w moim mieście!!!

Ostatnia edycja:
Boogie... Moj zen najwyrazniej przychodzil zawsze z miesiaczka a terraz jest w dlugim zawieszeniu ;-):rofl2::-DNie nie.. Spokojnie. Zen jest! Zaczelam sprzatac, mdlosci wrocily a z nimi pelen spokoj ducha!

Nie pozostaje mi nic innego jak wam uwierzyc, ze dorozgardiaszu mozna sie przyzwyczaic...

Ogarnelam tornado jakiemzostawiaposobierano w calym mieszkaniui juz mnie tak mdli, ze przeklinam swojaglupote- trzeba bylo sie nie ruszac!
i czemu tentablet spacji nie robi?!

Nonic czas sie powaznie wyszorowac, bo siostra zapowiedziala kontroleprzez skajpaja.... A wlasnie! Ogladacie rodzinke.pl?

Ja nie oglądam żadnych seriali na TV pok Z Kamilem tylko Fringe'a na kompie od roku oglądamy :-)

made moja po drzemce właśnie, ciesze sie, ze przynajmniej troche pospala :) Teraz juz wierci sie niemilosiernie i steka przez te zeby... ja jedna reka znowu :( mala wyzywa zlosc na butli

ja bylam dac butle

made : to nie jest typowa haussmanska kamienica
wlasciwie nie wiem jak to nazwac, bo troche jak kamienica z poddaszem i dachy typowo paryskie a troche dol jak mlodszy budynek... zawsze mam porblem jak pisze napisac kamienica/blok czy co...?
no taka nietypowa paryska kamienica, tylko wersalski wielki twor :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry