• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kocie : pieknie po prostu
ja lubie taki zimny syl w kuchni i slaonie
a wpokojach i lazience cieply, wlasnie ciemne kolory i malo swiatla i wrazenie mniejszego pomieszczenia :)

reklama
pok : ja tez jestem pod wrazeniem domku kocurkowego:)
a w ciazy ja sie bardzo pocilam ale to bylo ze wzgledu na podwyzszony cukier/cukrzyce ciazowa
no i tak w dzien jak i w nocy

asok cytrynowy na mdlosci ???? zazwyczaj pomaga

mloda : super ze z rafcia juz taki duzy chlopak :) jak ten czas szybko mija...

Jos... Ale ja wlasnie napisalam, ze dzis mdlosci duzo mniejsze i nawet sie tego troche wystraszylam ale sie poslucham kocurka i sie martwic nie bede.
pilam wode z duza iloscia cytryny ale przestala mi smakowac i to baaardzo. Teraz na tapecie sok wyciskany z pomaranczy.

O w morde jos! To tak zycie wygladac bedzie?
ja to zasnac nie moge jak jakas szafa jest niedomknieta i sciereczki w kuchni niepoukladane... Jak ja to przezyje?! :szok::szok::szok: Dzizys!
Podziwiam cie kochana za wytrwalosc i spokoj ducha!

A ja wam kiedys moje mieszkanko pokaze tez :) do kocurkowej chatki ma sie nijak ale ja to mieszkanie kocham i strasznie mi przykro, ze bedziem musieli sie wyprowadzic.

pok i słusznie, że słuchasz starszej koleżanki :-p Z bajzelkiem dasz radę - człek się do wszystkiego przyzwyczai haha :-D

jos hhmmm.. a ja łazienki i kibelki lubię jasne, piaskowe i pokoiki też raczej jasne, nie cierrpię na przykład ciemnych ścian :baffled: Mój Kamil ten to dopiero ma płytki na podłodze - lśniące czarne jak noc :szok: Piękne!! :-) Jak w klubie jakimś..!! I cholernie zabrudzone cały czas :-D

GDZIE JEST MADE ????????????? Jest po 12 :dry:

A Boogie to pewnikiem znowu nie ma neta ......

Ostatnia edycja:
ciemnych bardzo mocno scian nie lubie, ale siwe czrane plytki tak :)

pok : no tak bedzie, chyba ze bedziesz caly dzien chodzic i po dizecku zbierac/wycierac
ale daje glowe ze szybko ci sie znudzi :)
i sie pogodzisz :)

Kocurku - napiszę krótko: Domek śliczny, rodzinka wspaniała, Ty urocza, G.zasłuchany, a Oleńka i tak Was wszystkich przebija!!! :-D Cudowna, mała dziewczynka :-D Przekochana jest :tak:

Mam zimną kawę, bo musiałam dwie doopy obrobić :confused: Proszę mi wybaczyć...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry