• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nikogo juz nie ma a mi sie plakac chce...
przez caly dzien wypilam dwie szklanki soku... I tyle. Nie jestem w stanie wiecej...tyle sliny juz przelykam, ze na mysl o czyms plynnym plynacym przez buzie robi mi sie slabo... Nie moge tego opanowac i pewnie przez to tak zle sie czuje :(
kurka... Juz nie wiem co mam robic... Wizyta w piatek moze pani slynna gin bedzie umiala cos z tym zrobic, bo mowienie mi, ze trzeba pic, bo to wazne nie dziala. Ja wiem... Wiedze mam, glupia nie jestem ale po prostu nie dam rady sie napic :(

Buuuuuuuuuuuuuu

reklama
Byliśmy na usg. Najpierw kazała przyjechać na 19, przyjechaliśmy i co? kazała jechać do domu i wrócić przed 20,45 bo coś jej wyskoczyło. Jesteśmy o 20.45 i co? czekaliśmy godzinę bo coś jej wyskoczyło :crazy: na szczęście nas przyjęła, usg zrobiła. Dzidziuś zdrowy, piękny i wymiarowy. Tatuś usłyszał, że dziewczynka na bank, więc już nie będzie sobie robił nadziei na Krzysia:-D

Wybaczcie pogrubioną czcionkę, ale jak się dzisiaj przywitałam, to zostałam niezauważona:-(

Carolina dzieki ale mascarpone strasznie w smaku jedzie mi mlekiem i nie trawie :) ale za checi calus wielki!

Rurka - super, ze dzidzia zdrowa. Imie dla dziewczynki wybrane?

Oliwka ale mi narobiłaś smaka tym ciastem:szok: chodziłam i się śliniłam do monitora, męża zagonię w weekend to mi upiecze!! a na górę polewa czekoladowa może być?

Zuzia?!?! Ja chce zuzie! No to albo beda dwie zuzie albo m sie nie zgodzi na zuzie, bo go jeszcze nie pytalam. Takze... Piekne i ie , swietny wybor! :crazy::-D

Karol! Dzieki za ciasto! Pycha!
teraz jeszcze wode dozylnie by sie przydalo... C ja mamz tym piciem?!

reklama
Asionek ciacho jest dietetyczne:)))

hehe najmniej chodzi ile ma kalorii , zwazywszy co ja jem to ono napewno jest najzdrowsze :) tylko , ze czasu i checi brak na pieczenie :/ ehh trzeba dupsko w koncu ruszyc :)

Asionek - no będę próbowała! Jutro zadzwonię do babci - ona zna chyba wszystkich lekarzy w mieście, może mi skombinuje receptę... :zawstydzona/y::laugh2:

ooo to babcia niech poprosi wsumie obojetne jaki lekarz wypisze :)
warto sprobowac , bo to u nas naprawde dziala i tylko to !!

Nikogo juz nie ma a mi sie plakac chce...
przez caly dzien wypilam dwie szklanki soku... I tyle. Nie jestem w stanie wiecej...tyle sliny juz przelykam, ze na mysl o czyms plynnym plynacym przez buzie robi mi sie slabo... Nie moge tego opanowac i pewnie przez to tak zle sie czuje :(
kurka... Juz nie wiem co mam robic... Wizyta w piatek moze pani slynna gin bedzie umiala cos z tym zrobic, bo mowienie mi, ze trzeba pic, bo to wazne nie dziala. Ja wiem... Wiedze mam, glupia nie jestem ale po prostu nie dam rady sie napic :(

Buuuuuuuuuuuuuu

a cos cieplego ?? ja pilam herbatki na poczatku mieta , lipa , owocowe bez cukru nieslodzone
i cola mi szla tez niezle chociaz niezdrowa , ale po niej ulgaaa :)
musisz sie przelamac i tyle , wiem , ze ciezko , bo mialam podobnie na sam widok szklanki WC :/ ale jak juz sie przelamalam to poszlo :) a pozniej na litry wode pilam , ale tez dlatego , ze cala ciaza w okropnych upalach ... probuj w kazdym razie na sile w koncu cos ci podpasuje zobaczysz :)

Byliśmy na usg. Najpierw kazała przyjechać na 19, przyjechaliśmy i co? kazała jechać do domu i wrócić przed 20,45 bo coś jej wyskoczyło. Jesteśmy o 20.45 i co? czekaliśmy godzinę bo coś jej wyskoczyło :crazy: na szczęście nas przyjęła, usg zrobiła. Dzidziuś zdrowy, piękny i wymiarowy. Tatuś usłyszał, że dziewczynka na bank, więc już nie będzie sobie robił nadziei na Krzysia:-D

Wybaczcie pogrubioną czcionkę, ale jak się dzisiaj przywitałam, to zostałam niezauważona:-(

najwazniejsze , ze malutka zdrowa :) a lekarka troche przegiela :/ ciezarne jeszcze tak meczyc wrrr

dobrej nocki :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry