• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
boogie no to jest dla mnie - racjonalisty - cholerna zagadka :dry:
Mmmmmmm..... już czuję ten zapach.. :rofl2:
Kocie gdyby tylko można było wysłać zapach kawy na odległość :dry:
A QQ :-)

Dziękuję Koleżankom za troskę :*
Przyznam bez bicia, że długo spaliśmy :sorry2: córka rozpoczęła właśnie ferie to i wstawać nie trzeba, a w ten mróz tak się fajnie przytulić do pierzynki :zawstydzona/y:

Kocurku - ja już nie chcę wiedzieć ile ważysz :-p wystarczy, że widzę jak wyglądasz :szok: i już mnie ściska z zazdrości :-))))) Sesja przepiękna, Ola jest cudowna, a jakie ekstra momenty uchwycone, tylko pogratulować refleksu :-D)))) Bardzo, bardzo wdzięczna jestem za możliwość nacieszenia swoich cudownych soczystych zieleni :-D

A zaraz robię kawę...niestety nie taką jak Kocurek czy Mary :-( ale prosto z serca i wody przegotowanej :)))) więc jeśli któraś chętna, to palec podnosić :))
No koleżanko Made :sorry2: kawa z sreduszka płynąca nie dorówna żadnej kawie z tych tam ekspresów :tak::-D :-p

KAROLA JABŁECZNIK?!? :growl::rofl2: JA CHCĘ!!!

Jos - składam na kilka kierunków, ale docelowo pielęgniarstwo i położnictwo. :happy::happy: Ciężko się dostać, więc mogę w tym tłumie polec... :zawstydzona/y: Ale składam, a co mi tam! :tak: Oj, domyślam się, ze Ci ciężko było. Ja też pewnie będę sobie pluć w brodę - o ile się dostanę... Ale ja uwielbiam się uczyć, a do tego to ostatni moment na przekwalifikowanie się, więc...

Just - no, cholera by ten katar wzięła! :wściekła/y: Ufff, strasznie się męczy, tyle tylko że je normalnie - tyle dobrze! :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Jeju, padam na twarz, znów boli mnie głowa okropnie!!! :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Co się kurczę dzieje?! Jeszcze do tego z kibelka wyjść nie mogę! Dobrze, że Mia ma drzemkę... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Bogusiu :zawstydzona/y::-D)))) Pozytywie Ty mój!!!

Przyniosłam kawę :-))))) Rozpuszczalną z mlekiem i cukrem :-p
A w ogóle to w weekend zgrzeszyłam....nieumiarkowaniem w jedzeniu i piciu :zawstydzona/y: dzisiaj się znowu pilnuję...

reklama
Bogusiu :zawstydzona/y::-D)))) Pozytywie Ty mój!!!

Przyniosłam kawę :-))))) Rozpuszczalną z mlekiem i cukrem :-p
A w ogóle to w weekend zgrzeszyłam....nieumiarkowaniem w jedzeniu i piciu :zawstydzona/y: dzisiaj się znowu pilnuję...
a czy koleżanka widziała mój nowy avatar? :rofl2: Kawa to moje jedyne uzależnienie, no wcześniej jeszcze bywało wino, ale teraz nie pamiętam już jak smakuje :dry: :laugh2:

yyyy koleżanko!!! Jaką wyżerkę maił później Zygmunt :-D też spróbował MałeCoNieCo z mlekiem mamy :-p:rofl2: kochana ja rozgrzeszam, bo człowiekowi coś się od życia należy :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry