• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
just jeszcze nie zdarzylam ci podziekowac osobiscie. dziekuje bardzo:-*. przyslij mi prosze swoj adres na privie .
paulina ale tylko przeplokalam , wiesz jak leza w kartonie to raczej swiezo nie pachna takie ubranka.
kocie dobrze ze ja kawy nie lubie..
zizi raz-dwa-raz-dwa :-)
gdzie sie podziewaja LIL, RURECZKA, POCZEK, MADE co?

boogie zaraz ją przywrócimy w mikrofali i będzie jak świeeeeża :-D:-D myślisz, że będzie jeszcze dobra?? :-p:-p:-p

paulina szczerze??? To nigdy nie poleciłabym żadnego homeopatyku, bo nie mają naukowego uzasadnienia, ich działania

(poza efektem placebo.. no ale jakie placebo u niemowlęcia??) nikt nigdy nie udowodnił, w Polsce uznaje się je przez jakąś lekarską radę narodową za szarlataństwo :-p aaale... od kiedy zażywamy, jest lepiej :tak::tak::tak: Może to po prostu przypadek :sorry2: Nie wiem kochana... sama zdecyduj.. :blink:

Kocie ja dostawałam homeopatyki dla Niny jak była niemowlęciem...diałały i placebo jak mówisz...jakie placebo u dzieci?

boogie zaraz ją przywrócimy w mikrofali i będzie jak świeeeeża :-D:-D myślisz, że będzie jeszcze dobra?? :-p:-p:-p

paulina szczerze??? To nigdy nie poleciłabym żadnego homeopatyku, bo nie mają naukowego uzasadnienia, ich działania

(poza efektem placebo.. no ale jakie placebo u niemowlęcia??) nikt nigdy nie udowodnił, w Polsce uznaje się je przez jakąś lekarską radę narodową za szarlataństwo :-p aaale... od kiedy zażywamy, jest lepiej :tak::tak::tak: Może to po prostu przypadek :sorry2: Nie wiem kochana... sama zdecyduj.. :blink:
Kocie :sorry2: ja wiem, że oszczędności, że kawa droga :-p:laugh2::-p:laugh2: ale pozwól, że zrobię Ci brand new Coffee :rofl2:
a co do homeopatii, to moja siostra wiek przedszkolny przeżyła bez ofiar w ludziach właśnie dzięki temu, być może to było tylko placebo :sorry2:

A QQ :-)

Dziękuję Koleżankom za troskę :*
Przyznam bez bicia, że długo spaliśmy :sorry2: córka rozpoczęła właśnie ferie to i wstawać nie trzeba, a w ten mróz tak się fajnie przytulić do pierzynki :zawstydzona/y:

Kocurku - ja już nie chcę wiedzieć ile ważysz :-p wystarczy, że widzę jak wyglądasz :szok: i już mnie ściska z zazdrości :-))))) Sesja przepiękna, Ola jest cudowna, a jakie ekstra momenty uchwycone, tylko pogratulować refleksu :-D)))) Bardzo, bardzo wdzięczna jestem za możliwość nacieszenia swoich cudownych soczystych zieleni :-D

A zaraz robię kawę...niestety nie taką jak Kocurek czy Mary :-( ale prosto z serca i wody przegotowanej :)))) więc jeśli któraś chętna, to palec podnosić :))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry