Asionek31
Fanka BB :)
asionek :a dokad chcialabys wyjechac do innego miasta, czy do CH ?
wlasciwie to dlaczego wrociliscie do fr ? trzeba bylo zaszyc sie w ch i nie wracac))))
u nas tez kapiel zalicozna, ale tylko ta malegotylko z ejemu srednio sie bycie czystym podoba
hahahahaha
slucham wypocin sarkoziego w tv na zywo i jego drastycznego planu przeciw kryzysowego na 2012![]()
no widzisz glupia bylam o Fr niczego nie wiedzialam , no , ze w Unii jest hehe i gdzie lezy
teraz nie wiem czy zmieniac region czy jechac do CH ? najchetniej do CH bym wrocila , ale czy sie wszystko uda ?
tez sluchalam
hej.
zizi&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
u nas w tej chwili jest -11 ale w wiadomosciach mowili ze w nocy z czwartku na piatek ma byc -31 ,jestem przerazona
o matko

dobrze , ze z mala lepiej oby tak dalej
ja to na tym etapie to mialam chyba juz z 10 jak nie lepiej do przodu , takze super sie trzymasz
jak wieloryb to ja sie czulam na samej koncowie , kiedy to w przeciagu kilku dni !! przestalam sie miescic we wszystko prawie ... normalnie dramat hehe , juz nie wspomne o tym , ze wstanie w nocy do WC bylo niezlym wyczynem i sie musialam podciagac obok stojacego lozeczka Nata hehe
no i te nieprzespane noce ... a mialam sie wyspac na zapas w ciazy , nie wyszlo

Sol a jak u was lepiej ze zdrowkiem ??
dobrej nocki !
ale jak nie dam mu cyca to zaczyna mocniej stekac i do plakania sie zbiera wiec mu daje , zje zasypia i zaraz znowu wstaje