• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
asionek :a dokad chcialabys wyjechac do innego miasta, czy do CH ? :)
wlasciwie to dlaczego wrociliscie do fr ? trzeba bylo zaszyc sie w ch i nie wracac :)))))

u nas tez kapiel zalicozna, ale tylko ta malego :) tylko z ejemu srednio sie bycie czystym podoba ;) hahahahaha

slucham wypocin sarkoziego w tv na zywo i jego drastycznego planu przeciw kryzysowego na 2012 :)

no widzisz glupia bylam o Fr niczego nie wiedzialam , no , ze w Unii jest hehe i gdzie lezy :) moj mowil , ze jest dobrze i sie pocluchalam ... blad , zyciowy blad !!
teraz nie wiem czy zmieniac region czy jechac do CH ? najchetniej do CH bym wrocila , ale czy sie wszystko uda ?
tez sluchalam :)

hej.
zizi&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
u nas w tej chwili jest -11 ale w wiadomosciach mowili ze w nocy z czwartku na piatek ma byc -31 ,jestem przerazona

o matko :szok:
dobrze , ze z mala lepiej oby tak dalej :)
ja to na tym etapie to mialam chyba juz z 10 jak nie lepiej do przodu , takze super sie trzymasz :)
jak wieloryb to ja sie czulam na samej koncowie , kiedy to w przeciagu kilku dni !! przestalam sie miescic we wszystko prawie ... normalnie dramat hehe , juz nie wspomne o tym , ze wstanie w nocy do WC bylo niezlym wyczynem i sie musialam podciagac obok stojacego lozeczka Nata hehe
no i te nieprzespane noce ... a mialam sie wyspac na zapas w ciazy , nie wyszlo :cool2::cool:

Sol a jak u was lepiej ze zdrowkiem ?? :)

dobrej nocki !

reklama
witam z rana
Iwa spi a ja grzebie w kartonach( wtajemniczona wie dlaczego?):-)
w nocy Iwa znowu goraczkowala.

asionek ja sie czuje juz tak ociezale bo nie daje rady w normalnym tempie przy Iwe wszystkiego zrobic, a jeszcze teraz jak jest chora i ciagle chce na rece to jest masakra.

wstawac dziewczyny

hej

ja sie witam ale na chwile
szykujemy sie do pediatry na szczepienie : rotawirus

wiolka : malutko przytylas !!!!

asionek pod jakim wzgledem we francji jhest dobrze ??? toc ten kraj leci na le na szyje! upadek ikara normalnie :)
ja tam bym chciala do CH lub skandynawii :)
jak chcesz to probujce, moze sie uda!!!! wsumie czemu mialo by sie nie udac? :)

bede ppozniej !!!

hej :)
kolejna nocka masakra , ja nie wiem czemu on sie budzi i steka ... do tego zaczal jesc za kazdym wstawaniem czyli co 1h !! no kurka tyle nie jadl nawet jak byl noworodkiem :no: ale jak nie dam mu cyca to zaczyna mocniej stekac i do plakania sie zbiera wiec mu daje , zje zasypia i zaraz znowu wstaje :szok: i tak do rana .... nie wiem co mu sie pokickalo i kiedy to w koncu minie ?? czekam az pojdzie spac , czyli za niedlugo hehe i tez ide spac :)

witam z rana
Iwa spi a ja grzebie w kartonach( wtajemniczona wie dlaczego?):-)
w nocy Iwa znowu goraczkowala.

asionek ja sie czuje juz tak ociezale bo nie daje rady w normalnym tempie przy Iwe wszystkiego zrobic, a jeszcze teraz jak jest chora i ciagle chce na rece to jest masakra.

wstawac dziewczyny

no tak przy dziecku to juz inna bajka .... ja wlasnie sobie mysle jakbym dala rade przejsc ciaze , szczegolnie poczatek i koncowe , jak juz Nat jest na swiecie ??ja na poczatku to ledwo z wyra wstalam do WC i zerooo sil
takze podziwiam , bo z tego co piszesz to i tak sie dobrze trzymasz i dajesz rade ! :)

hej

ja sie witam ale na chwile
szykujemy sie do pediatry na szczepienie : rotawirus

wiolka : malutko przytylas !!!!

asionek pod jakim wzgledem we francji jhest dobrze ??? toc ten kraj leci na le na szyje! upadek ikara normalnie :)
ja tam bym chciala do CH lub skandynawii :)
jak chcesz to probujce, moze sie uda!!!! wsumie czemu mialo by sie nie udac? :)

bede ppozniej !!!

powodzenia na szczepieniu :)
pod jakim wzgledem ? wiesz ja wtedy nie wiedzialam nic hehe
teraz bym juz nie przyjechala
napewno sa tutaj jakies plusy np. opieka socjalna , medyczna
ale tez masa minusow ..

ok maly juz chce do wyra ide :)

asionek nie jest rozowo ale tez nie jest az tak zle. jak wiesz ze musisz wstac to poprostu zaciskasz zeby , wstajesz i robisz swoje.
slodkich snow:-)

dziewczyny ile mozna na was czekac?
z rozpaczy ide zjesc sniadanie w samotnosci i nawet kakao sobie strzele ...

Nina ma katar jak nie wiem...siedzę z solą fizjologiczną i gruszką...od godziny 2 paczki chusteczek nam poszły...do tego nos rozdrapany,czerwony...ropa jej leci:(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Bry;))
u nas teraz -12 na dwórku + wiatr, który potęguje zimno, więc dziś chyba będę blisko forum, tym bardziej,że na maila dostałam od kogoś fajne perełki;))) kobieto uważaj na siebie z tymi kartonami, żebyś maluszkowi nie zaszkodziła;))
jejku i dopiero 3kg na plusie???ja też w drugiej ciąży byłam bardziej ociążała...ledwo dawałam radę przy małym

pranie się pierze (Maja obudziła się okupana po pachy), mała dosypia, młody bawi się klockami i oglądamy bajki;))

pozdrawiam resztę

Karola-do lekarza z małą leć-jak już ropa tzn. że bakteryjne zapalenie było i trza antybiotyku...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry