• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
wiolka : dziekuje, dobrze :) dzis leniwy dzien byl :) nic specjalnego sie nie dzialo - i chyba to lepiej ;)

a co u was ? jak sie czujesz??? jak iwcia ??? leki dzialaja ???

jos zdecydownie sie zgadzam ze taki leniwy dzien jest lepszy.
u nas widac ze leki na Iwe dzialaja, bo nawet sie pobawi troche sama. najgorszy jest moment podawania lekow , trzeba to robic na sile i potem mala sie rozchisteryzuje i placze jeszcze z godzine.w dzien spala 5 h :szok:, myslalm ze osilwieje , co chwile sprawdzalam czy oddycha i czy temperatury nie ma.

a ja czuje sie dosc dobrze, choc ostatnio oslabiona i wydaje mi sie ze anemi daje znowu o sobie wyznaki. no nic mialam w tym tyg jechac na krew, ale ze wzgledu na Iwe i na temperature pojade w przyszlym tyg.
a tak w ogole wygladam jak wieloryb , dzis 8 bluzek /tunik ubralam zanim stwierdzilam ze z braku laku moze tak zostac.:wściekła/y:

wiolka : super ze leki dzialaja !!! oby jak najszybciej chorobsko sobie poszlo!!!
a jak wieloryb to sie w ciazy kazda kobieta czuje :) poczekaj z narzekaniem na ciezar wage i poruszanie sie do koncowki slynnej :) tak ostatnie 2-3 tygodnie hihihihihi :)

prosze sie tu nie nasmiewac z ciezarowek , tak?:dry:
a tak na serio to mam nadzieje( choc powoli ze mnie ulatuje)ze bede sie do konca tak dobrze czuc i poruszac jak w pierwszej ciazy

reklama
a ja wlasnie bylam sie wykompac i zrobic depilacje tu i tam ...oznajmilam mezowi ze od przyszego tyg on mnie goli, zdyszalam sie jakbym z pol km przebiegla.z Iwa do konca sama sie golilam. widac ze kazda ciaza inna.

a w ogole pochwale wam sie weszlam dzis na wage i jest -2 od wagi startowej, przytylam narazie 3 kg.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry