• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Heloł Dziewczęta :-))))

Bogusiu - dziękuję Kochana moja za pamięć :* Imprezka fantastycznie :-)))) jedzonko zbyt doskonałe, bo siedzieli i siedzieli....Zrobiłam te paróweczki w cieście francuskim i zrobiłam nugettsy a la Nigella i szaszłyczki, wszystko z dipami i na ciepło :cool2:
Do tego zimna płyta i na początku wielkie wejście SERNIKA :-D)))
Niestety padł aparat i jedyne co mamy to zdjęcie tortu i to jeszcze marnej jakości z telefonu :confused:
Prezentów dostał dużo, najbardziej mu podpasowały drewniane klocki, które się wkłada do wydrążonych na płaskiej, drewnianej listwie dziurek w kształcie klocków: kółka, kwadraty, trójkąty i prostokąty i cztery kolory klocków....chyba zrozumiałe yyy....:)))))))
Tyle o imprezie.

Też bym chciała zobaczyć Kocurka :( Tylko nie mam FB i nie chcę zakładać...tutaj mam podobne zdanie do koleżanki Libby.

Wiola! Super, że już jesteś z nami :)))))
I kurczę, przykro, że Iwonka chora...oby Jej się szybko polepszyło :*

Olivka - współczuję :(

jos - oczywiście, że mierzyła czoła!!!!! I jak się domyślasz, jej większe!!! :-):-):-) Mam nadzieję, że z tego wyrośnie....znaczy się z tego głupiego myślenia, że tylko czoło jej widać :sorry2: i wygląda jak UFO :))))

Paula - no nareszcie!!! Dzięki za wieści od Libby :-)
Libby!!! Gratuluję pracy!!!

Hmm...chyba więcej już nie pamiętam, a jednak nie!
Coś mi się jeszcze przypomniało :))

POK! Piękna jaszczurka! Gratuluję z całego serca :-D

reklama
lmade : hej ! ciesze sie ze imprezka sie udala!!! jesczze raz 100 LAT !!!
a teraz sobie ide bo sie obrazilam :
nie dosyc ze maniek bawi sie madrymi zabawkami a u nas klocki od poltora roku juz sie cnie ciesza pwoodzeniem, to jesczze sugerujesz ze cora ma kilka cm wiecej inteligencji... normalnie tupet :-)

wow wstalismy o 12 :szok::-D:-D wyspalam sie chociaz nie powiem moglabym jeszcze :cool2:

Karolina zdrowka duzo ! :)

hej

asionek : zule u was sie stoluja w monorpix ??????????????????? :szok::szok::szok::-)
ja na poludniu u tesciow jak ide do monoprix to sklep prawie pusty bo 90% populacjiz Arles nie stac na zakupy tam!!!! Sklep zrobiony pod turystow i ludiz majacych domy wokol, glownie z holandii i szwajcarii :) nigdzie nie udaje mi sie zrobic tak szybkich zakupow jak tam :)
i na soldach ubrania niewyprzedane kupuje co chcce, zawsze sa rozmiarowki :)))))))))))

hehe Jos jakbys zobaczyla nasze monoprix to bys wiymiekla , teraz i tak z tyd. temu zrobili maly remont i cos tam dalej grzebia , ale ogolnie to jest masakra :/ moj to mi nawet zabrania tam samej lazic hehe
piszesz , ze najszybsze zakupy tam ? u nas od switu do nocy kolejki kilometrowe :/
sklep jest w samym centrum obok placu comedie glownego w miescie , reprezentacyjnego powidzialabym :) i co ? pod sklepem stoi karuzela dla dzieci i masa zuli i bezdomnych !! wszyscy zbieraja sie pod tym sklepem z psami rzecz jasna wiec i go... wszedzie :szok:
spia pod tym sklepem i siedza , no i alkohole kupuja tylko tam ... ogolnie meksyk jest w srodku
kilka razy jak z mama robilam zakupy male , bo tam wybor prawie zaden to sie smialysmy , ze w koszyku tylko my mamy normalne rzeczy , bo reszta ludzi to same alko ! juz nie wspomne o smrodzie od tych ludzi tam ... musze ci kiedys fote zrobic naszego monoprix to pewnie niezly szok przezyjesz :-D:-D
wogole to ja nie wiem jak w takim miejscu moze byc taki burdel z calym tym chlamem ? pelno turystow , kazdy pierwsze co trafia na ten plac , a tam wiecznie masakra i policja nic z tym nie robi ... jakies namioty z bezdomnymi i inne dziwne akcje :cool:

Jos - zaraz postaram się Emi ubrać w ten komplecik - jest cudny - to wam wkleję i Karolę w jej Hello Kitty opasce :-p tylko że bez wychodzenia to próby założenia skończyły się rykiem :-p

Zobacz załącznik 431027Zobacz załącznik 431028

sliczne dziewczynki :)
i zdrowka dla was tez !!

hmm robic pizama dzien czy sie jednak ogarniac ? o to jest pytanie hehe

asionek : Looo jezu ! masakra to co opisujesz!!!!! faktycznie nieciekawie no i szok ze tak zulom pozwalaja w dzien sie panoszyc w miejscach publicznych... a zakupy w monorpix najszybsze to na poludniu u tesciow, bo tam malo kto wlasnie chodzi do tego sklepu
tutaj maùm w centrum i jest mega przeludniony, wlasnie dlatego nie czekam w kolejce tylko zostawiam wozek i place w domu !!!!

rob pizama dzien :) ja tez w pizamie sie panosze i nie mam zamiaru dzis tego zmienic :)

glowa mnie boli, cisnienie nie tak jak trzeba czy co...?????????

jak maly wogole ??? ida mu zabki ???? wrzuc jakie snowe fotki na fb jak bedziesz miec chwile :))))

Dobry dobry! :-):-)

Jak tam niedziela?
Ja łapię kawkę, to może oprzytomnieję... :-D:-D

Komu?

imagesmacchiatto.jpg

reklama
jos - nie - to oddzielnie szaliczek(golfik) i czapeczka. Najfajniejsze jest to że po 5 zł szt i są podszyte polarkiem więc są ciepluteńkie :tak:

Spadam szybko obiad gotować bo małż za 3 min będzie w domu :-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry