• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
u mnie IWA na kolanach, placze ze ucho ja boli, nia mam nic na uszy w domu. jak nie przestanie ja bolec i bedzie tak dalej plakac to pojade z nia na izbe przyjec

i jak uszko ?? mam nadzieje ,ze lepiej ! :)

Karola trzymaj sie !

Jos dzieki :) wsumie racja z tym , ze takie zakupy przez neta to troche lipa , ja lubie pomacac sobie hehe
a u nas Monoprix ma taka nedze , ze szok , same zule i mlodzi tam laza , bo alko :/ nie lubie tego sklepu przez to i wybor prawie zerowy ... kolo siebie mam INNO juz duzooo lepiej :)

reklama
ech mój Grzejniczek dopiero padł... :confused:

:szok: jest -16... trzeba zagrzebać się w łóżko i nie wystawiać nawet kawałka nosa :tak:

dobrej i spokojnej nocy :blink:

Made hop hop, jak tam impreza? Udała się? :happy:

jestesmy po wizycie na IP. mala ma obustronne zapalenie uszu, gardlo znowu czerwone i kaszel jeszcze doszedl, wiec jest masakryczna ilosc lekow do podawania.
jestesmy po kilku godzinnym placzu, teraz lekki zaczely dzialac i przynajmniej przestala plakac.

paulina nie walcz ze soba:-p:tak:

Hello!

Dziś byliśmy na ślubie naszych znajomych, takiej w zasadzie przyszywanej rodziny. :happy2::happy2: Na norweskim ślubie jeszcze nie miałam okazji być, więc było miło! :happy:
A poza tym dostaliśmy płytki i niedługo będzie remont łazienki, więc siedzę w necie i szukam inspiracji. :rofl2::rofl2::happy::happy: Mamy zamiar sobie pralnię przerobić na większą łazienkę, wiec mam trochę główkowania.
:tak:
Mia ma nadal katar, pokasłuje i nic jej nie mogę pomóc - zapuszczam sól fizjologiczną, ale nie ma tam żadnych glutków do odciągnięcia katarkiem! :confused::baffled: Ona ma taki mokry ten katar i obawiam się, że jej spływa do oskrzeli! :-(:-( Nie wiem, co z tym robić, ale może przejdzie, a jak nie to w czw. i tak ammy wizytę u lekarza, więc zapytam.

Wiolka - zdrówka dla Iwci i Ty się też trzymaj!

Carolineee - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za poprawę sytuacji!

Libby - gratki pracy!

Pozdrawiam Was!

Hej, a my wszyscy chorzy,dziewczyny sprzedały nam przeziębieni...gardło mam spuchnięte.
Muszę się zbierać.Będę później

Karola praktycznie już zdrowa, Emi... no powiedzmy że też, ja zdycham z zapchanymi zatokami i bordowym gardłem :no:

Jest -15"C i mam wyjść z dziewczynami w taka pogodę - chyba mój chłop śni!!! Pierdziele nigdzie nie wychodzę :no:

Carola - zdrówka dla was :tak:

reklama
hej

carola : powodzenia !!!!

sol : super zakupy :)

asionek : zule u was sie stoluja w monorpix ??????????????????? :szok::szok::szok::-)
ja na poludniu u tesciow jak ide do monoprix to sklep prawie pusty bo 90% populacjiz Arles nie stac na zakupy tam!!!! Sklep zrobiony pod turystow i ludiz majacych domy wokol, glownie z holandii i szwajcarii :) nigdzie nie udaje mi sie zrobic tak szybkich zakupow jak tam :)
i na soldach ubrania niewyprzedane kupuje co chcce, zawsze sa rozmiarowki :)))))))))))

ide robic pierwsza dzis kawe :) niedawno wstalam :)

wiolka : biedna iwcia ... juz widze jak ja boli... chyba nie ma nic gorszego niz ucho i zab... ZDROWKA !!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry