• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Tak zrobię.
Zrobiłam obiad,posprzątałam,robię faworki...non stop coś...
Wieczorem jadę do cioci,pogadam z nią o możliwości przeniesienia taty do Trójmiasta...może coś załatwimy.
Dzieciaki na sankach,część druga:)

Karol - no wlasnie tezjuz o to pytalam. Sytuacja jest nadzwyczajna. Twoj maz zostaje z dziecmi a ty jedziesz albo jedziecie wszyscy razem, zebys nie byla tam zupelnie sama ze swoimi strachami i emocjami. Popieram jak najbardziej, ze powinnas jechac jesli czujesz, ze cie tow jakis sposob uspokoi... Wiem jak to jest ale kazdy musi znalezc sobe swoj sposob na poradzenie sobie z sytuacja. Sciskam cie bardzo!

Carola duzo sily , takiej psychicznej zycze.

u nas Iwa spi ,za chwile maz bedzie w domu. mialam jechac dzis po zakupy spozywcze ale wolami mnie z domu nie wyciagniesz.
obiad sie dogotowuje a mi sie nudzi... cgyba nie powinnam tego pisac bo pewnie zaraz maruda sie obudzi.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry