• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej

dopiero mam chwile dla siebie, boszzzzzzzzzzz co za dzien, gorzej jak w tygodniu
najpiewr drzwi otwarte w przedszkolu, bylam z poldusiem. pozniej obiad w biegu i do pediatry na szczepienie, pozniej laczki na zakupy spozywcze, no a na koniec rundka po centrum i wyprzedaze :)
znalazlam sobie buty i dizeciom ubranek troche :)

carola : przykro mi z powodu taty... jak czujesz ze tego potrzebujesz to jedz! a o tym ze do niego nie jezdzilas, nie mysl i sie nie zadreczaj... on wkoncu te zùogl do ciebie jako do swojego dziecka przyjechac, zadzownic... uwazam, ze nawet powinien... to raczej w ta strone to powinno dzialac... dziecko moze sie obrazic na rodzice itp ale rodzic nawet po najgorszej klotni powienien zawsze wyciagnac reke w strone swojego dziecka... to jest wlasnie JEGo dziecko
takie jest bynajmniej moje zdanie...

wiolka : fajnie ze juz jeste s!!! zdrowka dla iwci !!!!

pok : 3maj sie mocno !!!!

reklama
asionek : zapomnialam ! ja robie zakupy w Monorpix. Z karta klienta (darmowa) mam darmowy dowoz do domu od 50 euro w gore. A 50 euro to puszka mleka paczka pieluch i 2 *******ki, takze sie nie szczypie. tylko z eto trzeba isc zakupy zrobic do sklepu. Co jest fajne ze mozesz zostawic wozek ( podajesz nr telefonu ,, znajduja klienta) i pojsc do domu, wiec to trwa chwile
na pocztaku zostawalam i czekalam w kolejce, az policyzli zakupy, zaplacilam... a teraz podhcodze, daje nr i wychodze... wracam do domu a pozniej przyjezdzaja zakupy a ja tylko sprawdzam w domu rachunek, no bo wiadomo ze na miejscu widzisz jak robia "bip" i czy czegos nie licza 3 sztuki zamiast 1, a bedac w domu nie...
bardzo wygodne to jest

jest jeszcze inna opcja : zakupy spozywcze przez net, nie wychodzac z domu
np. auchan direct, monoprix tez to robi
ale ja tego nie robie z kilku powodow

ps. oczywiscie inne sklepy tez maja livraison a domicile, tylko niektore np. od 100 euro, niby za wiecej trzeba kupic, ale one sa tez z kolei sporo tansze niz monorpix w ktorym raczej zdzieraja z ludzi ...
wiem ze carrefour market wozi bo przed przeprowadzka tam kupowalam no i franprix tez... reszty nie wiem bo nie mam kolo siebie i nie korzystam
1. platne i to dosc sporo, ok. 7-8 euro
2. czesto grafik zapachany i obisz zakupy na za 1-2 dni,n a czasem czegos sie potrzebuje od razu
3. nie chce sobie blokowac dnia, nie wiedzac kiedy dokladnie przyjada, problem gdyby mnie nie bylo itp
4. w ionternecie nie masz wyswietlonych wszystkich produktow bo przy spozywce jets tego z aduzo!!!! a ja lubie wybrac sama, zwlaszcza jelsi chodzi i mieso i swieze produklty, biore z konca z dluzsza dta, a sprzedawca wiadomo ze wlozy ci te dobre é" do jutra" ;)

Ostatnia edycja:
halo...

Karola-jestem pewna,że twój ojciec to wie, mimo,że nie ma teraz z nim kontaktu...

aha, chyba Libby mnie nie zastrzeli, jeśli powiem,że życie znów jej trochę namieszało, ale z rzeczy na +, nasza koleżanka od lutego idzie do pracy!!!Libby-jeśli to doczytasz to serdeczne gratki znów:)

Wiolka-maila łap-cudności mi przesłałaś a ja próbuję walczyć z moim zdrowym rozsądkiem;)))

Kobietki prośbę mam...gdyby któraś potrzebowała powiększacza to przypominam o swoich stanikach...popytajcie może znajome?
Będę potrzebować pieniędzy...na wyjazd do taty,na jego potrzeby i dawanie w łapę pielęgniarkom...a ja niestety nie mam...
Więc gdybyście mogły to zachęćcie kogo się da.
aumentax.pl
Dzięki

Nie ma sprawy Karola...

aha ja chciałam powiedzieć,że nie szlabanuje z Kocurkiem, bo właśnie widziałam jej fotki na FB-kobietko wyglądasz szczuplutko i przecudnie;)))

ja tez wlasnie doszlam do wniosku ze kocur jakie sglupoty tu o cukrze i dietach wypisywala! po co po co jej dieta ???? chyba z nudow :)

kocurku : figurka i buziaczek pierwsza klasa :) a z dodatkiem w ramionach wrazenie jesczze lepsze :))))

reklama
Cały dzień na dworze :-D

Byłam dzisiaj w galerii, nakupowałam pierdół i jestem HAPPY :laugh2:
Kupiłam sobie w MOTYLKU: opaskę do włosów dla siebie i dla Karoli; w H&M Emilce kupiłam czapkę i golfik (10 zł - cudne różowe :-p) a Karoli spineczki do włosów; w Reserved kupiłam małżowi bokserki i skarpetki w komplecie w puszce i na końcu sobie szkła kontaktowe - jedyne mi pasujące :tak: Ogólnie pełno wyprzedaży i w śmiesznych cenach rzeczy :laugh2:
Te które się spodziewają maluszka - polecam bo np w H&M kombinezony takie malutkie po 29 zł a są BOSKIE :tak::tak:

Szkoda tylko że mnie zęby teraz rozbolały o zmianę temperatur jak weszłam do ciepłego :no:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry