• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Oooooooooooooo Paula ale jaja,właśnie zobaczyłam,że przelew do Ciebie nie poszedł....wisi sobie w oczekujących bo jakieś prace konserwacyjne robili....:szok:.A Ty nic nie mówisz....

CAROLA jeśli to jest dopuszczalny koszt, to oby się powiodło załatwienie tej sprawy...
przykro mi, że taka smutna jesteś i wygaszona...
może kawkę..? :) niezbyt oryginalnie, ale w miłym towarzystwie za to ;)))

Zatoki mnie atakują...Dzięki Kocie:) Doceniam Wasze wsparcie,zwariowałabym inaczej...

Poproszę kawkę:)

Sorry, że znowu o sobie...mam zakład opieki za 1400zł,Pani dyrektor kazała przywieźć dokumenty itp i powiedziała, że pomoże załatwić pieniądze z Gops-u...może się uda....
Karola teraz zaciskamy kciuki i nie puszczamy dopóki czegoś się nie dowiesz :tak:

:shocked2::confused: coś mi tutaj pachnie.... gorfy, czy tylko mi się wydawało??? :laugh2:

Made :szok: kobieto masz TALENT, nie byle jaki :yes: kurcze, jak można jeszcze na talencie zarobić, to czemu tak długo zwlekałaś? :sorry: ja wiem, że życie tak wszystko układa, że czasem coś się odkłada na bok, ale mówię Ci Kochana wróć do tego!!! Ko-nie-cznie!!! :tak::tak::tak: i zobacz jaką masz listę zamówień :cool2: ja też bym coś zamówiła, tylko muszę pomyśleć trochę dłużej :sorry:

A czy koleżanki życzą sobie trochę "cukru"? :rofl2:

Kocurek - ni chu chu...
Mogą być co najwyżej story :-)))))) hahahaaa U mnie to tak bardzo podobnie jak u Ciebie było...tak więc sama widzisz, ostrożnie z tym LOVE :sorry: Za dużo złych rzeczy by o nich pisać...

Wiola - jak się troszkę ociepli, to się przejadę do plastycznego, zakupię co potrzeba i zacznę malować ;-) Zanotowałam co której :-))))))
później będę Was drażnić :-D)))

Paula a tam ważniejsze,sprawdzałam stan finansów i przejrzałam wyciąg...jutro rano puszczę,teraz głowa mi pęka od nadmiaru emocji... Przepraszam Cię.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry