• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mary u mnie ze spaniem to troszkę gorzej wygląda - głównie dlatego, że Martynka nie chce smoczka - a to duże ułatwienie - no i mała w nocy mi się więcej budzi - wczoraj cały dzień prawie nie spała, bo nie było spaceru - i w nocy chyba z przemęczenia co 1,5h pobudka....tak jak zaraz po urodzeniu...a już było 2 razy w nocy pobudka tylko...jutro idę na warsztaty o spaniu - zobaczymy czego się dowiem...nie może być tak, że jak na spacer nie wyjdę to dzidzia mi pada ze zmęczenia a zasnąć nie potrafi...dziś z desperacji chyba pójdę na ten mróz dosłownie na pół h..

Lil - przepraszam, zaczęłam Ci odpisywać, ale Mia mi strasznie zaczęła płakać i tak przez 1 h... Chyba znów brzuszek... :-(:-( Już jakiś czas tak strasznie nie płakała... No właśnie, pewnie dużo łatwiej byłoby ze smoczkiem. Mia tez nie chciała, ale jakoś się nauczyła, choć też często wypluwa i w zasadzie tylko jak ma spać akceptuje smoczek. A z tymi spacerami to też ciężko... Zwłaszcza jak taki mróz! Nie wiem, co Ci poradzić, kochana... U nas jest tak, ze Mia śpi od tej powiedzmy 19 do jakiejś 7-8, potem ok. 10-11 drzemka i jeszcze jedna po południu. Ale są odstępstwa i wtedy jest Kongo! A jakieś inne rytuały wieczorne? Kąpiesz ją o tej samej porze? Może coś takiego: kąpiel - piosenka lub jakaś muzyczka - jedzonko - spać. Albo ta metoda z zostawianiem dziecka na 3-5-7 minut czy coś takiego...

kocie : jaka figurka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i czy to to biale to jets sexowne body???? a kamil jaki maly... jakos sobie ciezko wyobrazic ze to z takiego chlopczyka wielki facet wyrosnie... ja nie chce!!!

kocie ja widzialam na fb jak teraz wygladasz...nie wiem o co ci z tymi przemysleniami chodzi...na twoim miejscu bylabym zadowolona.
a na tym zdjeciu wygladasz jak starsza siostra:-p

jos dobra dobra...szkoda ze moj sie nie daje udobruchac tak latwo. chociaz moze teraz jak ciagle ma post:confused::zawstydzona/y:. a chwalilas juz sie nam co zakupilas ?

Żartujecie sobie - na fb przecież takie najkorzystniejsze jest :zawstydzona/y: Mam sobie wieeele do zarzucenia - choćby wczorajsze cztery kawały sernika :sorry2: Udziochy mam przeokropne :baffled:

reklama
kocurek : jaaasne :) jakos nie wierze :)
ty masz takie udziochy jak ja walki na zebrach :)

wiolka : yyy... nie chwalilam sie ....
kupilam dzieciom zestawy do posilku z bohaterami... noddy elmer i inni, do tego podlkowi 2 torby z maly ksieciem, jedna na ksiazki do biblioteki - dobra wymowka :) gre karciana i inne *******y
sobie 3 sweterki i sukienke... takie dosc yyy ten... kaszmirowe :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
buty The north face na snieg choc jesczze nie spadl i na narty w tym roku sie nie wybieram ...
no i teraz yyy najciezszy grzech na sam koniec...
poldkowi markowy swteerek a sobie... zegarek... o bardzo nieprzyzwoitej cenie ktra przemilcze... powiem tylko ze moja mam zegarek skiwtowala stwierdzeniem ze niektorzy ludzie nie placa tyle za mieszkanie na mieisac ... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
to tak na wyrzut mi chciala wjechac... i jej sie udalo rzecz jasna...

to juz teraz wiesz czemu oczami wczoraj swiecilam jak kark halogenami :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry