Mary nawet nie wiesz ile ja razy w nocy sobie leżę i myślę: "Oj zapomniałam naszej Mary tego i tego napisać!" - z pozostałymi osobami też tak mam...gonitwa myśli po prostu....I oczywiście też Ci gratuluję tego sukcesu!
Ja pocieszam się, że z Maciusiem jakoś to spanie poszło, a z Martynką choć nie wiem jak pójdzie, to jednak jak będzie nastolatką to jak mi się w pokoju zamknie to jeszcze zatęsknię za jej ciepełkiem pod kołderką!
Jedyny minus - to jest 18 a ja już od dłuższego czasu padam na twarz...co półtorej godziny pobudki to nie wiem jak długo wyrobię...
Poczku no ja takiej wiosny to Ci zazdroszczę! U mnie to już kolejny sezon w piaskownicy będzie

No ale może też uda się w końcu wyjść gdzieś do pubu na piwko z soczkiem! Ależ mi się chce pić!
Paulinko no właśnie z tymi bucikami u maluchów....Ja miałam takie trampki wiązane dla Maciusia, ale nie mogłam mu ich w ogóle założyć! Bałam się, że mu stópki uszkodzę - bo ciężko się wkładało i trzeba było wpychać. Także dopóki Maciuś nie chodził to nie miał ani butów ani kapci - a jak zaczął chodzić to w pierwszej fazie miał tego typu skarpety:
Skarpetki z podeszwą ABS Sterntaler 21/22 Jesień (2081304563) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ja takie coś polecam, bo dziecko pewnie stawia kroki i się nie ślizga..
Kocurku Made! Tygrysek super! Pięknie pasowałby do mojej Martynki!