Czarny Kocur
Made by Made :*
lil tak myślałam, że to tata operował
) Niech się teraz ładnie goi 
sol tak z minuty na minutę..? może jednak coś wpłynęło na tę zmianę..

sol tak z minuty na minutę..? może jednak coś wpłynęło na tę zmianę..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

pok - możesz kupić fotelik osobno ale musisz wcześniej sprawdzić czy są adaptery do tego wózka dla takiego fotelika jaki chcesz zakupić. Wiem że do fotelików maxiCosi ponad połowa wózków ma adaptery. A co do szuflady to ja mam takie łóżeczko z szufladą i wyciąganymi szczebelkami i jestem mega zadowolona bo tą płytę którą się kładzie pod materacyk rzekomo ja dałam na sam dół żeby zakrywał szufladę i nic się nie kurzyAle to kwestia łóżeczka i wyposażenia. Ja kupowałam w lokalnym sklepie wszystko więc ci nie pomogę z internetowymi sklepami. Ale wybór jest ogromny w łóżeczkach - szczególnie w większych miastach. A nie masz możliwości się wybrać do PL na zakupy własnym autem? Przecież teraz już granic nie ma i nikt was nie sprawdzi a po za tym musisz doczytaz czy cło się w ogóle płaci w strefie Shengen za artykuły dziecięce bo wiem że oni tam to jakoś rozróżnili. Ja cło za kołyskę płaciłam ale ze stanów płynęła.
A ja się do kitu czuję![]()

I czekam na jutro, bo będziemy śmiiiiigać na nartkach!!! :-):-):-):-)

Łiiiiiii!!! :-):-):-):-) Mary nawet nie wiesz ile ja razy w nocy sobie leżę i myślę: "Oj zapomniałam naszej Mary tego i tego napisać!" - z pozostałymi osobami też tak mam...gonitwa myśli po prostu....I oczywiście też Ci gratuluję tego sukcesu!
Ja pocieszam się, że z Maciusiem jakoś to spanie poszło, a z Martynką choć nie wiem jak pójdzie, to jednak jak będzie nastolatką to jak mi się w pokoju zamknie to jeszcze zatęsknię za jej ciepełkiem pod kołderką!
Jedyny minus - to jest 18 a ja już od dłuższego czasu padam na twarz...co półtorej godziny pobudki to nie wiem jak długo wyrobię...

Dziękuję, kochana! Teraz to się już głupio czuję, bo to nie o nockę chodziło, tylko tak o... E, może ja dziś jakas nadwrażliwa... 
Spanie się ułoży, zobaczysz! 
Czasem jedno dziecko szybko uczy się zasypiania, a drugiemu idzie wolniej... Ale co do grzejniczka masz rację! 

No to się wymądrzyłam! 
Nie ma nigdzie lozeczek takich, jak mam w glowie... Drewniane, z wyjmowanymi dwoma szczebelkam, z szuflada i w takim kolorze, co jak go zobacze to bede wiedziala, ze to ten a opisac nie umiem![]()
m sie wlasnie zastanawia czy tu kupowac czy w polsce, bo roznica w cene zabojcza ale dostawa do szwajcarii tania tez nie bedzie i jeszcze nam podatek policza po drodze.

Zjadłam ciastka, przegryzłam cukierkami, zapiłam kolą i na deser kulki kukurydziane w czekoladzie, po nerwach oponowych nie ma śladu, wszystko sprzątnięte, aż miło poPACZEĆw poniedziałek akcja ROZPAKUJ KARTON
![]()
lili My się od dawna bawimy w tygryska i myszkę
Co ja PACZE ?? Myszka !!!! :-)Zobacz załącznik 433436
Co ja PACZE ??? Tygryska !!!!!!Zobacz załącznik 433440
mary : gratuluje prezespanej nocki i cholernie zazdroszcze! choc u nas jets postep, a raczej swiatelko w tunelumaly jak zasnal cos ok. 20h-20h30 to obudzil sie o 2 ( i to dlatego tylko ze poldek zaczal plakac, goraczka 39...) i pozniej obudzil sie o 6h30
oby tylko to nie byl pojedynczy epizod
))
a ja bylam dzis u ginekologa na kontroli, wszystko ok. za jakies 5 m-cy prawdopodobnie bedziemy zakladac spirale. jeszcze sie zastanowie ale raczej tak
mary : ale fajnie macie z tymi nartami pod domemtutaj tak jak w Pl trzeba sie w gory pofatygowac, daleko i baaaaaaaaaaaardzo drogo...
juz nie moge z moich suchych szorstkich rak... normalnie moglabym komus policzki pofdrapac w takim sa stanie... zadne kremy nie dzialaja
kupilam dzis peeling do rak occitane de provence i zobaczymy czy cos sie poprawi... strasznie to wyglada... az peka skora... szczypie ciagnie... fuuj

W ogóle jest już taka kontaktowa, śmieje się, "gada" - czad! 

Właśnie ją M. położył i pewnie zaraz jej smoczek wypadnie, trzeba będzie lecieć i podać, ale i tak jest przekochana, ze śpi sama u siebie! :-) A Twój śliczny robaczek jest tylko 11 dni młodszy od Mii, więc domyślam się, ze masz ten sam rozkoszny etap, co ja!
A co do rączek, to polecam:

Jutro brykamy do lasu pobiegać i już się nie mogę doczekać! A Ty próbowałaś nart kiedyś? Daj znać, jakbyście się kiedyś w moje strony wybierali!!! :-):-) Polecam, polecam i zapraszam!
to półokrągłe jest REWELACYJNE
W życiu takiego nie widziałam
maryto półokrągłe jest REWELACYJNE
W życiu takiego nie widziałam
Miłego oglądania !!

Drogie cholerstwo, ale na 10 lat...
No i dziękuję! Boki zrywać, dobry serial! :-)

trzymamy trzymamy i nie puszczamy ;-) testuj do woli, a co będziesz sobie żałować !! Chociaż kocur akurat oszczędnie testował