• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
CAROLA proszę bardzo ;-)

PAULA tylko nie zapomnij wypić jego herbatki hehe:-)))))))
Tydzień temu też nie spałam ze środy na czwartek, a wieczorem w czwartek nic innego, ciekawego nie było..

KOCIE chylę czoła

reklama
Dzwoniłam do gdańska do invicty, żeby się dowiedzieć ile usg 4D kosztuje, bo u nas nie robią, a ginka powiedziała, że warto zrobić, to za głowę się złapałam:szok: 280 zł:szok: termin na marzec, a wtedy to mnie babka poinformowała, że cięzko będzie bo dziecko ma już stwardniałe żebra i obraz będzie niedokładny. To po co mam się ciągać do gdańska jak ma nie być dokładnie?:crazy::crazy:

Rurka a chcesz tak dla siebie to usg czy potrzebne twojemu ginowi???

szczerze to mi się obraz dziecka w 3d i 4d nie podoba-wygląda jak mały kosmita-taki dziabąg i krzyczałam na mojego gina jak zamiast obrazu zwykłego, dla zabawy przełączał mi na tryb 3d-no, fakt, dzięki 3d można dobrze płeć określić...

Libby a widziałaś moje grzeszne zakupy??

A dziękuję :)
Jakby był problem z interpretacją, to lili Państwu objaśni - ona też ogląda Fringe :-p

Ja też zawsze do szuflady... ale tutaj jest takie sprzyjające i miłe grono... :) A zresztą trochę konstruktywnej krytyki może by człowiek łyknął ;)))

Trzecie podejście do przelewów :sorry2:

Nie ma w innej klinice czy przychodni? Tyle to niestety kosztuje, choć my za echo w 2D wykonane przez doskonałego specjalistę zapłaciliśmy 300 zł.
Nie warto w marcu. Jakby termin był jeszcze na luty to tak.

hahah KOCIE gdzieś znajomo dzwoniło... Fringe mi już się przejadł. Ale swojego czasu fanką byłam wielką

PAULA widziałam, widziałam :-) mój o dziwo też dzisiaj zgrzeszył... w Biedronce.
Normalnie nawet chłopy ulegają smerfom. Oprócz bodziaków są też spodenki/ geterki, ale były tylko 74 i 68.
body mamy na 80- przymałe

Ostatnia edycja:
O mój ulubiony WĄŻ !!! :-D

To są takie cholernie osobiste literki.. ale co tam - każdy i tak po swojemu może zinterpretować se :-p

Czemu koleżanka PACZY ???? Spać !!!! :szok:

Ostatnia edycja:
reklama
hihihihihi...... ss..SSSsss..... sss roskosząąąąąąą..... :-)

Zaraz zaraz.. pomyliły mnie się gatunki :-p

Fringe przejeść nie sposób, nie było go aż tyle - właśnie kolejny sezon w hameryce wychodzi :)))

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry