Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

josephine - mega skomplikowane to :/ ale jak już zaczęłaś to szkoda by było rzucać! walcz o swoje, postaraj sie to skończyć![]()
zobacze jak sie sprawy potocza... narazie mam dosyc, musze cho tydzien odetchnac a pozniej bede myslec![]()
LOVELY- jak tam staranka rozpoczete to wszystkie kibicujemy;-)AGNIESZKA.KK- a Ty jsetes przed @ to albo na @ albo jak przytulasy byly to...
ciesze sie,ze Alan juz ma sie dobrze,moj Domi niestety nadal goraczkuje

ale myślę że były raczej bezpieczne także sama nie wiem...a po wczorajszym wyczynie Alana już się uspokoiłam bo nerwa miałam strasznego i przez ponad godzinę to ręce mi się trzęsły tak że kubka z kawą nie mogłam utrzymac.Teraz już nerwy i emocje opadły.
AGNIESZKA- tak,jutro napewno ide z Nim do pediatry,On w sumie apetyt ma,pije dosc sporo,ma kaszel i goraczkuje-palec wklada do buzi na tyl,wiec tak jakby na zeby,ale pojde jutro niech Go oslucha,zalrzy w gardlo do jak Mu sie rozkula to sie na antybiotyku skonczy a ja nie jestem chetna na antybiotyki![]()

caly ten dzien jakis taki leniwy...dzieci tez sie nudza bo nie mam weny wymyslac im zabaw.czekam az wybije 19 corka do kapania i spac a potem syn i tez sie klade
jutro maz do pracy i sama musze "walczyc"z dziecmi wiec musze byc w formie