reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
lovely kochana głowa do góry,żadnych dołków,odganiamy je sio sio ;-)
egzamin na pewno zaliczysz,będzie dobrze,trzy mam kciuki:tak:
A z przytulankami jak trzeba czekac to trzeba niestety także spokojnie do poniedziałku nie daleko już także relaks ;-)

Widzę że nocny marek z Ciebie tak Jak i ze mnie,spac nie możemy hehe:-D

reklama
Ano niestety taki dziwak jestem, że rano śpie do południa a w nocy siedzę do 2 nawet ;)
A ja dla relaksu lampkę winka popijam i mi humor wraca hahaha ;) :P

Ano niestety taki dziwak jestem, że rano śpie do południa a w nocy siedzę do 2 nawet ;)
A ja dla relaksu lampkę winka popijam i mi humor wraca hahaha ;) :P

no proszę...super że humorek wraca :-D
Winko tuż tuż przed serduszkowaniem no no to pewnie będzie bardzo owocnie ;-)

Ja też buszuję po nocach ale niestety nie śpię do południa tylko wstaję już o 7 prawie każdego dnia ale co zrobic takie życie :tak:

Winko dziś moja mama dostała i stało otwarte w kuchni to się skusiłam na lampeczkę ;) korci mnie po kolejna, ale jak sie staramy o fasolkę to nie chce sie upijać :)

A co do spania to ja bym wolała chodzić wcześniej spać i wcześniej wstawać, ale niestety już tak sie przyzwyczaiłam, że nawet jak idę wcześniej spać to zasnąć nie mogę i sie męczę i i tak rano wstaje późno :( ale korystam póki mogę, bo jak będzie dzidzia to juz sie skończy długie spanie ;)

No tak jak się pojawi maleństwo to wszystko się zmieni:)
Początki pewnie będą trudne ale wszystko jest do przeżycia.

Pamiętam moje początki z synkiem,w dzień mało drzemał a w nocy spac nie chciał,boże jaka ja zmęczona chodziłam a po okolo 3,4 miesiącach wszystko wróciło do normy,noce stały się spokojniejsze i w dzień ładnie sypiał także będzie dobrze,przyzwyczaisz się :tak::-)

ja to jestem gotowa nawet całe dnie i noce nie spać, byle by upragnione dzieciątko sie pojawiło!!!
no ale zobaczymy jak to będzie :) na razie idę chyba spać, bo mnie to winko coś zamuliło :/ odzwyczaiłam sie od alkoholu i 1 kieliszek mnie załatwił na amen ;P

ja to jestem gotowa nawet całe dnie i noce nie spać, byle by upragnione dzieciątko sie pojawiło!!!
no ale zobaczymy jak to będzie :) na razie idę chyba spać, bo mnie to winko coś zamuliło :/ odzwyczaiłam sie od alkoholu i 1 kieliszek mnie załatwił na amen ;P

Spokojnej nocy.Dobranoc
Ja też za chwilę kładę się spac,czekam tylko aż mąż obejrzy film do końca.

mama05 spoko ;-)

...boże a mój Alan 10 minute temu spadł z 13 schodów :-( czoło i nos ma zdarte :-(na szczęście nic poważnego się nie stało ale mąż to aż z wanny wybiegł bo słyszał jak Alan leci w dół.Masakra teraz zanim rany się zagoją to minie kawał czasu :-(

agus i jak sie czuje alanek? juz wyobrazam sobie wasz stres...moj boze... mi leopold spadl z lozka jak mial 6 m-cy odwrocilam sie na 2 sekundy do tylu, zeby siegnac ciuszek... dobrze kurcze ze sobie zebow nie wybil... strupki to sie tam zagoja :) bedziesz miala co zdrpywac ;) 3maj sie cieplo!

Witam staraczki, jeszcze tylko niecałe dwa cykle aby zostać mamą w 2010 roku więc chyba będę gościć niedługo na tym wątku. Przyjmiecie do grona?

hej
pewnie ze tak :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
agus i jak sie czuje alanek? juz wyobrazam sobie wasz stres...moj boze... mi leopold spadl z lozka jak mial 6 m-cy odwrocilam sie na 2 sekundy do tylu, zeby siegnac ciuszek... dobrze kurcze ze sobie zebow nie wybil... strupki to sie tam zagoja :) bedziesz miala co zdrpywac ;) 3maj sie cieplo!

Dziękuję
No dziś już spokojnie jest,uważa na schodach i sam już nie schodzi tylko czeka na nas.Ma zdarte czoło i nos.Dobrze że się nie połamał albo nie powybijał sobie zębów...aż ciarki mam na ręku jak sobie przypomnę to wczorajsze wydarzenie :dry:

A Ja dziś coś źle się czuję,boli mnie brzuch ale nie na @ bo jestem już po.Cholera jak jutro mam isc do pracy to pewnie będe źle się czuła ehhh :-(

reklama
puk puk
jest tu kto ? witam sie niedzielnie :)
jakie macie plany na dzis ? ja ide sie balsamowac cala i upiekszac
maly spi (mam jeszcze jakies 30mn dla siebie)
mezulek w pracy, pojechal z godiznke temu, ale wroci gora o 18 wiec spoko :)
milego dnia wszystkim!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry