reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
AGUS KULA- to mialas dzis troche przedsmak opieki na 2 maluchow:tak:jak juz nowe serduszko sie pojawi to napewno dacie rade-choc bedzie potrzebne wiecej cierpliwisci:tak::-)czasami mozna dostac ja w markecie na wage,ale tylko czasami:-D
Oj nie było tak źle hehe Myślę że czuje się na siłach więc już nie mogę się doczekać jak będę mogła zatestować:-D:-D:-D
Poszukam powinnam znaleźć jakoś a jak nie to się zapytam powinni gdzieś go tu mieć hehe
lopop witaj:-) pewnie że przyjmiemy Cię do Naszego grona:-):-)
O właśnie mama05 i co?? Testowałaś??? Bo dzisiaj sobota:-)

reklama
LOPOP- witam,jasne,ze przyjmiemy:tak:chociaz zycze,zeby staranie daly efekt;-)my tu goscinne jestesmy i wszstkie chetnie przywitamy prawda kobietki:confused::tak::confused:

LOPOP- napisz cos o sobie,ktory to cykl staran,czy nasz juz jakas pocieche:confused: AGUS KULA- nie robilam testu bo nie wiem czy to za wczesnie nie bedzie @ ma byc we wtorek to sobie spokojnie poczekam. a te bole w podbrzuszu to mysle bardziej od tego torbiela. innych objawow brak,tak wiec poczekam na rozwoj wypadkow:tak:

Racja najlepiej poczekać bo tak jak mówisz to może być od torbiela a @ już coraz bliżej więc jakoś wytrzymamy z ciekawością:-) Co do objaw ciążowych to ja na szczęście nie miałam ani wymiotów ani nudności ani w sumie nic mi nie było tylko brzuszek i (.)(.) mnie bolały no i brzuszek rósł:-):-) Oby drugim razem też tak było:-D:-D

Dziękuję za ciepłe przyjęcie. Mam synka ma 6 lat, w kwietniu będzie 4 lata odkąd staram się o drugą pociechę i jak narazie bez większych efektów.

AGUS KULA- a mnie (.) (.) nie bolaly ani w 1 ani w 2 ciazy, jedyne co jeszcze jest dla mnie dziwne to dostalam 4 syfki na brodzie i na czole nie pamietam juz kiedy takie wynalazki mialam na twarzy,ale wtorek blisko to sie okaze:tak: OPOP- to faktycznie troche juz Wasze proby trwaja,ale twardym trzeba byc i dzialac bo nie w zyciu nie przychodzi lekko i juz tymbardziej to czego tak pragniemy:no:dlatego trzeba zakasac rekawy i dzialac:tak:a my tu od tego jestesmy,zeby sie wspierac ,wiec w trudnych chwilach sluzymy pomoca i wsarciem a w radosnych chwilach cieszymy sie wszyskie.;-)

LOPOP- musisz postarac sie o suwaczka:tak::tak:my tu wszystkie mamy;-)

Kochane moje na mnie czas,jutro oczywiscie bedziemy skrobaly nadal,wiec do jutra-spokojnej nocy,slodkich snow i owocnych staran dla tych,ktore dzialaja:tak:;-)papa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny moje dziecko to "człowiek guma" z lekko zdartym czołem i noskiem:)Na szczęscie nic się poważnego nie stało i spokojnie już śpi ;-)

Cieszę się że wątek wrze ;-)
Dobrze że jesteście moje kochane :tak:;-)
Dziś dopiero skojarzyłam że w grudniu minęło już 3 lata jak jestem na forum bb :szok:

Życzę udanych wypieków:)
...i witam nową staraczkę na wątku 2011 :-)

reklama
Hejka! ja cały dzień jakoś nie mogłam sie zmusić do pisania nie wiem czemu:confused:
może to przez naukę... bardzo się martwię egzaminem, bo bardzo surowa pani doktor go przeprowadza :baffled: już miałam problem z zaliczeniem kolokwium z kilku tematów, a co dopiero egzamin jak tyle materiału:-( Matko jaki dół mnie przez to dopadł :sad::sad::sad: sorki, że smęcę no ale tak właśnie sie czuję :zawstydzona/y:
I jeszcze mam ochotę na przytulanki a tu muszę do poniedziałku czekać:wściekła/y:
echhhhhhhhh......................:frown:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry