Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
SERGEEVNA- DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!! ja bede trzymala za Ciebie jak przyjdzie czas na Ciebiemama05 Miałam napisać jeszcze, że będe trzymała kciuki za staranka![]()

KASIAWIE- moze sie uda za pierwszym razem jak u Ciebie czy Pauli,ale raczej nie licze;-)choc oczywiscie bym chcialaNo teraz to wszytskie muszą juz zobaczyc 2 kreski!!!
mama a co tam za 3-4 razme,za pierwszym musi się udać!!;-);-):-)
ooj dziewczyny chciałabym żeby bylo nas coraz więcej,mam nadzieje ze te najbliższe tesowanka bedą pozytywne,kupujcie test Acon:-):-):-)juz nie moge sie doczekac waszych tesowanek![]()
dobra Domi wypil kakao wiec ide polozyc Go na drzemke,zaraz jestem.
ja moze wyskocze z Julka na rower,jak nie bedzie padac,ide odgrzac obiadek bo mój A. juz czeka:-)PAULA - nioo jak też właśnie dzisiaj Krzyśkowi mówiłam że bolą mnie sutki i sa wieksze ehhhe nioo to widze ze przechodzimy podobniemam nadzieje ze wiecej objawów nie bedzie bo nie wiem co bym zrobiła jakby zaczeły sie wymioty
![]()
i bedzie nam dane sie tylko cieszyc z naszego stanu:-)