sergeevna
Pysiołkowa Mama
Cześć Dziewczęta Moje 
Kopę czasu mnie tutaj nie było, ale miałam małe zawirowania życiowe i trochę się u mnie pozmieniało ;-)
Znalazłam nową pracę :-) Chociaż może nie jest jakoś tam super pewna, to jednak zdecydowanie spokojniejsza i bardziej przyjemna od poprzedniej
Dalej mieszkam ze swoim G. pod Coventry, ale już za max 2 miesiące przeprowadzamy się do miasta
Od dwóch cykli biorę tabletki, bardzo bałam się, że przytyję jak 4 lata temu, ale na szczęście waga stoi w miejscu i jestem z tego powodu bardzo zadowolona
Żeby jeszcze tylko udało się zrzucić co nieco...

Widzę, że faktycznie wysyp ciężarówek nam się zrobił na wątku :-)
Cieszę się bardzo i GRATULUJĘ WSZYSTKIM !!! 
:-) No i standardowo zazdroszczę, bo u nas temat dzidziola na razie zamknięty do odwołania...
mama05 co u Ciebie słychać?... :-)
Z wszystkimi Koleżankami których nie znam jeszcze serdecznie się witam!

Kopę czasu mnie tutaj nie było, ale miałam małe zawirowania życiowe i trochę się u mnie pozmieniało ;-)
Znalazłam nową pracę :-) Chociaż może nie jest jakoś tam super pewna, to jednak zdecydowanie spokojniejsza i bardziej przyjemna od poprzedniej
Dalej mieszkam ze swoim G. pod Coventry, ale już za max 2 miesiące przeprowadzamy się do miasta
Od dwóch cykli biorę tabletki, bardzo bałam się, że przytyję jak 4 lata temu, ale na szczęście waga stoi w miejscu i jestem z tego powodu bardzo zadowolona
Żeby jeszcze tylko udało się zrzucić co nieco...

Widzę, że faktycznie wysyp ciężarówek nam się zrobił na wątku :-)
Cieszę się bardzo i GRATULUJĘ WSZYSTKIM !!! 
:-) No i standardowo zazdroszczę, bo u nas temat dzidziola na razie zamknięty do odwołania...
mama05 co u Ciebie słychać?... :-)
Z wszystkimi Koleżankami których nie znam jeszcze serdecznie się witam!

tak sobie po cichu licze a jak bedzie to sie okaze....i z calego serducha zycze,zeby decyzja o dzidzi zapadla jak najszybciej