• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć Dziewczęta Moje :-D

Kopę czasu mnie tutaj nie było, ale miałam małe zawirowania życiowe i trochę się u mnie pozmieniało ;-) :tak: Znalazłam nową pracę :-) Chociaż może nie jest jakoś tam super pewna, to jednak zdecydowanie spokojniejsza i bardziej przyjemna od poprzedniej :tak: Dalej mieszkam ze swoim G. pod Coventry, ale już za max 2 miesiące przeprowadzamy się do miasta :tak: Od dwóch cykli biorę tabletki, bardzo bałam się, że przytyję jak 4 lata temu, ale na szczęście waga stoi w miejscu i jestem z tego powodu bardzo zadowolona :happy: Żeby jeszcze tylko udało się zrzucić co nieco...:eek::-D

Widzę, że faktycznie wysyp ciężarówek nam się zrobił na wątku :-):tak: Cieszę się bardzo i GRATULUJĘ WSZYSTKIM !!! :happy::tak::-) No i standardowo zazdroszczę, bo u nas temat dzidziola na razie zamknięty do odwołania...:confused2:

mama05 co u Ciebie słychać?... :-)

Z wszystkimi Koleżankami których nie znam jeszcze serdecznie się witam! :-D

reklama
Moja Julka juz spi,ja oczywiscie podrzemałam z nią,ale juz jestem:-)

Paula ogromne gratulacje:-):-):-)ja tez testowałam 2 dni prze i tez byla blada kreska,a dzis byla juz mocna:-)

sereevna witaj serdecznie:tak:

Wiseńko nie wiem jesczze jak długo zamierzam pracowac,do czerwca na pewno,pozniej wakacje i nie wiem jescze czy od wrzesnia wroce czy nie,wszystko się okaze:tak:

SERGEVNA- witam Cie kwiatuszku kochany:tak:sciskam mocno i ciesze sie ze wlecialas-pamietamy Cie i zawsze sie cieszymy jak wlecisz na chwile:tak::-Dgratuluje zmiany pracy-skoro spokojniejsza:tak:
a u mnie-juz niedludo koncze brac hormony i licze ze jak zaczniemy starania to w 3,4 m-ce sie nam uda:tak::sorry:tak sobie po cichu licze a jak bedzie to sie okaze....i z calego serducha zycze,zeby decyzja o dzidzi zapadla jak najszybciej:tak::-)

SZCZESLIWA- my tez konczymy obiadek-to znaczy dzieci koncza...no widzisz-zapoczatkowalyscie z KASIAWIE wysyp ciąż i teraz sie ujawniaja:-)PAULA- kiedy ginek??

ah dziwczyny mam pytanie...bo po jutrze mam umowiona wizyte u fryzjera i teraz nie wiem czy moge pojsc bo to bedzie farbowanie pasemka blond a jasna farba to przeciez najbardziej "zraca" jest... a znowu z takimi odrostami chodzic to tez mi sie nie usmiecha:no:

MAMA - nioo właśnie zapoczątkowałyśmy z KASIAWIE i cieszy mnie to że i inne sie ujawniaja:):) Paula właśnie kiedy ginek nioo i jak sie czujesz??

szczesliwa do ginka ide prywatnie i tak mysle kiedy by tu isc zeby bylo juz widac serduszko?ale czytałam gdzies ze 21 dnia po zapłodnieniu juz bije serduszko wiec mysle ze do ginka pojde tak 15
a czuje sie dobrze tylko wiecie co kawa mi smierdzi wczoraj jak robilam mamie sypana(bo ja pije tylko rozpuszczalna)to mi tak zajechała dziwiłam sie bo nie wiedziałam jeszcze o ciazy i zawsze lubilam apach mielonej kawy

reklama
PAULA- mysle ze jak powiesz fryzjerce ze jestes w ciazy to juz bedzie wiedziala co robic:tak:;-)
SZCZESLIWA- mam nadzieje,ze teraz sporo dziewczyn z tych ktore testuja to zobacza 2 kreski a i reszta starajacych sie tez zobaczy w pozniejszym terminie:tak::-D
WISIEŃKA- i jak tam,jeszcze pada u Was??u mnie bardzo lekko,ale wyjsc sie nie da:no::eek:
ZAPMARTA- jesteśmy umowione jutro na zamknietym:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry