• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam wszystkie w poniedziałkowy dzień :):)
U nas nie pada, ale zachmurzone niebo jest i nawet ciepło :)
Zostałam sama w domu, wszyscy sobie gdzieś poleźli, to korzystam i na bb zagladam .

Ktoś się pytał o obserwację śluzu itp. Trzeba poszukać informacji na temat Naturalnego Planowania Rodziny. NPR opisuje 3 metody. Nie jest to trudne, ale systematyczność jest potrzebna. Żeby dobrze się posługiwać tą metodą to tak koło 6 cykli trzeba obserwować. Ja nie mam cierpliwości , nie mówiąc już o systematyczności :):) cud że nie zapominam tabletek łykać :):)

Kasiawie śliczne krechy!! Ty już nie stresuj się zagnieżdżaniem. Trzymam mocno kciuki za udane 8 miesięcy ciąży i bezproblemowe urodzenie zdrowego bobasa!!!

Szczęśliwa pięknie wygląda nowy suwaczek!! Super , że rodzice tak zareagowali!

sol koniecznie odczulanie!! Po co się masz tak męczyć, szkoda tylko , że nie na wszystko możesz, ale pyłki to i tak dużo :)

mama masz piękne oryginalne imię!!! Bardzo fajnie! :)

A my wczoraj mieliśmy grilla i zjadłam pyszną kiełbaskę i mięsko , mniam mniam, dzisaj także robimy grilla , komu wysłać kurierem upieczoną kiełbaskę :):) ??

reklama
Czy ktoś uwierzy, ze ja wstałam dopiero całkiem niedawno:-pAz mnie plecy bolą od leżenia:-)Rozkosz.
Kasiawie, szczęśliwa- cudowne kreski, są to przeciez jakby pierwsze zdjęcia waszych dzidziusiów:-)Dbajcie o siebie jak nalezy i realcje proszę dokładne bo wszystkich wasz temat interesuje. Ja to sie ciekawię o gina. Niby do mojego chodzę długo ale nie w połozniczych sprawach, no i wszystko buło w miarę dobrze więc nie jest , ze tak powiem przetestowany.:tak:
Kasiawie zapisałam nazwę testu i mam nadzieję, ze szybko mi sie przyda. W końcu jesteś spokojna a to bardzo wazne:-)Jak tam zapaszki i brzuszek czy masz jeszcze bóle rozciągania macicy??:-)
mama zestarzałam się jak nic;-) kiedyś oglądałam te wszystkie paskudztwa , nawet hostel z niejakim obrzydzeniem ale bez większych ekscesów. A piła:szok: prawie zwymiotowałam przy pierwszych scenach. Fuj koles wycinał nożem sobie sadło a kobitka ucinała rękę. Obrzydlistwo.:szok:Wole juz komedie romantyczne, albo seriale typu Jim wie lepiej. Masz rację Dejavu fajny film. I jeszcze efekt motyla 3,też fajny.Pogoda u mnie znośna 19 stopni i bez :-(deszczu ale widze z okna czarne chmury
agnieszka kreseczki nie moje niestety ale wróżba przecudna. Dziekuje ci serdecznie bo to na pewno dobry znak:-)
zapmarta my sie jakos mijamy na forum i jakoś się stęskniłam:tak:
kinga dużych wrażeń na 3d i uważaj na smoki księzniczko bo nam będzie ciebie brakowało:-)
szczęśliwa masz suwaczka, udało się i piękny:-) ci on
Sol ja ci wspólczuję z tą wredną alergią. Właśnie pomyslałam o tabsach ale przeciez ty faktycznie nie możesz. Mój Maciek czasem mimo tabsów się męczy. Zestaw leków na astmę z wiekiem mu się zmniejszył, ale katar i oczy są dalej okropne. Oby twoja Karola tego nie odziedziczyła. Ja Maćka nie odczulałam, gdy to chciałam zrobic były bardzo rozbiezne opinie a jak juz sie unowocześniło to mu zaczeło przechodzić:-)Tez ma na kurz, pyłki, plesnie , grzyby i roztocze. Pełen zestwa. Dobrze że nie na zwierzaki:-)Wypłukuj to dziadosto chociaz silą fizjologiczną i życzę ulewy:-)
Kawusia cudowna od mężusia. Wczoraj mielismu huczne staranka. Mam nadzieję, ze żadna nas nie słyszała. Łózko ma 2 lata a juz skrzypi. :szok:
margolcia
witam poniedziałkowo , my tez jak sie nie rozpada pgrilujemy nad wodą.

Ostatnia edycja:
Juz wróciłam do was:-)
Witam dziewczyny z któymi się nie witałam:-)
Sol współczuje z tą alergią,to musi być okropnie trudne jak wszytsko pyli:-(
Szczęśliwa no Twoje kreseczki tez niczego sobie,jesczze raz gratuluje:-)będziemy obie mamai styczniowymi:-)no chyba ze sie cos komus przyśpieszy;-)
suwaczek piękny:-)mnie tez juz kusi żeby zrobić:sorry:
Wisenko no juz jestem bardziej spokojna a to najważniejsze,no i przecież @ nie ma to kolejny powód:-)
A co do objawów,to czasem mnie jeszcze pobolewa,ale to nic strasznego,niech ta Fasolka się tam rozgości,byle jej było wygodnie:-)
aha czytałam ze jednym z pierwszych objawów mogą być zaparcia, a u mnie jest przeciwnie,dzis leciałam jak szalona,wczoraj to samo:-D

margolcia dziękuję i juz sie nie stresuje zagnieżdżeniem,teraz spokojnie (w miare-o ile to możliwe;-)) czekam na wizyte :-)

Ostatnia edycja:
wisieńka grill nad wodą... mmm rozmarzyłam się. Nam musi wystarczyć ogródek i woda z węża ogrodowego :D:D

Ja nie lubię horrorów, bo mi się potem głupoty śnią!

uciekam , bo mnie wołają, do napisania znowu. Miłego dnia wszystkim życzę!!!

Ostatnia edycja:
Kasiawie kiedyś juz tu pisałam ,ze moja psiapsiuła nie miała żadnych objawów oprócz właśnie latania do kibelka. Śmiałam się z niej okrutnie, ze to żaden objaw.No i jest Zuza. Więc pewnie twój organizm też tak reaguje. Ładnie to napisałaś: Niech fasolka się rozgości:-)

Czy ktoś uwierzy, ze ja wstałam dopiero całkiem niedawno:-pAz mnie plecy bolą od leżenia:-)Rozkosz.

kinga dużych wrażeń na 3d i uważaj na smoki księzniczko bo nam będzie ciebie brakowało:-)

To sobie pospałaś! :) ja też lubię spać i dziś do 10 praktycznie w łózku byłam ;P ja się ma możliwość i się lubi to trzeba z tego korzystać! :)

Jak wrócimy na pewno się odezwę jak było:)
zaraz się zbieramy. Do pozniej dziewczynki! :-) buziaki!!

czesc dziewsczyny
witam sie i ja choc juz standardowo - tylko na chwile :)
jeszcze raz gratuluje dwukreskowym dziewczynom!!!! :) no to czekamy z niecierpliwoscia na rosnace brzuchy i piekne fotki :)

pozdrowionka dla wszytskich, pa pa!!!!

Margolcia- witaj i dziekuje za opinie na temat imienia choc mam z nim rzy swiaty:eek:i czesto jestem Krzysztofem:crazy:jk urodzilam Zuze to nie dostalam macierzynskiego przez 4 m-ce bo mysleli ze walek jakis ze facet chce kase wludzic i musialam udowadniac,ze nie jestem wielblądem-i sporo mam takich historii:crazy:no,ale dość;-)
WISIEŃKA- czesc i wierze ze moglas dopiero wstac ja w sobote i w ndz.wstalam przed 10 bo Tomi z dziecmi na dole to sobie pomyslalam a co bede sobie zalowac:laugh2:a teraz zrobilam kawe bo normalnie oczy sie zamykaja...

Wisieńko no śmieszny objaw-w pierwszej ciąży miałam zaparcia ale to poźno pewnie mnie to jesczze czeka:-)

ide pobawić się troche z Julką w końcu mamy dzis poniedziałek dla siebie,bo jutro juz do pracy :zawstydzona/y:wpadne później do was jak Julke połoze spać.

reklama
JOSEPHINE- witaj wsród nas i zaglądaj częsciej:tak:jak tam Polduś???jak Twoje dolegliwości??

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry