• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej dziewczynki,
troszke mnie nie bylo na forum wiec moze mnie nie pamietacie..
ale wrociłam:-) bo musze z kims sie podzielic moim szczesciem dzisiaj z rana zrobiłam test i wyszły dwie kreseczki ta druga jeszcze bladziutka ale jest:tak: jeszcze w to nie moge uwierzyc to bylo nasze pierwsze podejscie i nie nastawialam sie od razu na sukces a tu taka niespodzianka :-)jestem taka szczesliwa:-):-D

reklama
PAULA85-GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NO to mamy wysyp ciężarówek:tak::-Dsuper,niech sie w koncu zacznie i niech beba u nas dobre wiesci!! jak umiesz to wstaw zdjęcie-pochwal sie :-D:-D:-Dsciskam!!

PAULA- to nic najwazniejsze ze sa 2 kreski:tak:i widze ze testowalas przed terminem bo suwaczek pokazuje jeszcze 2 dni do testu:-D:tak:jakie masz objawy??

nio juz nie mogłam wytrzymac:-D:tak:
moim pierwszym obiawem (to tak po tygodniu zaobserwowałam) były powiekszajace sie bolesne sutki i troche podbrzusze mnie bolao tak jak na okres i jajniki raz jeden potem drugi:baffled:

Witam się,

paula85, wielkie gratulacje.
Wisieńka, myślałam wczoraj o Tobie, pisząc na temat wątku zamkniętego.:-)
mama, jutro na zamkniętym. To jesteśmy umówione:-D:-D:-D:-D
Przypominam, tak jak pisała mama: Jutro te dziewczyny co mają dostęp do zamkniętego, niech podadzą swoje propozycje.

u nas pogoda, hm... ani ładna ani brzydka. :crazy:, ciekawe w którą stronę się rozwinie. Karol śpi, koty też śpią, tzn nie śpią, tylko się wylegują;-):-) F gra w piłkę, a ja tradycyjnie w wolne dni, biorę się za porządki.
agnieszka, nieźle ci te @ wariują.
Sol, ulewy życzę.

paula GRATULUJĘ GRATULUJĘ. Oj zaczyna siędzać na naszym forum:-)Pewnie niedługo będziemy forum ciężarówki 2011. :-)]
joseh witaj. Jak tam samopoczucie? Byłaś u gina?
Kasiawie jak długo zamierzasz pracować???
mama to z nas prwdziwe spiochy. U mnie zaczęło padać, jasny gwint i temp spadła do 14.Kawusię juz wypiłam i na razie druga nie wskazana.No i zjadłam rosołek:-)A mój rosołek to hoho, znany w całej okolicy:-)
zapmarta czuje się wyróżniona:-)miło z Twojej strony:-).I w końcu cię "Widzę"

Wróciłam!! Na chwilę, ale zawsze to coś :)
Paula ogromne gratulacje!!!!! Spokojnych miesięcy do rozwiazania!!!

mama podejrzewam ,że jest trochę problemów jest z imieniem, ale i tak uważam , że fajne. :)

Wisieńka to podrzuć trochę tego sławnego rosołku!!

reklama
ZAPMARTA- czesc Slonko-tez pomyslalam o naszej pogodnej Wisience;-):tak:ale cicho sza,nic Jej nie mow:-Dja tez za godzinke klade Domisia a narazie dokazuja z Zuza u gory...
WISIEŃKA- a no i u Was deszcz sie pojawil:eek::sorry:szkoda bo myslalam ze Wam sie uda ten wypad nad wode:sorry:
PAULA- czyli objawy mialas klasyczne:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry